Horgászni szabad?! – interjú Erdei Attila horgászvilágbajnokkal – Előzetes e heti műsorunkból: 05.09 szombat 12:50 – M5 TV

A februári FEHOVA rendezvényen Erdei Attila horgász világbajnokkal beszélgettünk terveiről. Azóta azonban a világ a koronavírus járvány miatt nagyot változott. Most újra megkerestük Attilát, hogy megtudjuk, merre jár horgászni, hogyan készül a jövőbeli versenyekre és, hogy mi az idei szupertitkos csalija!

” Minket is váratlanul ért a mostani helyzet, sajnos mindenkinek alaposan felforgatta az életét a vírus probléma. Mivel a betervezett hivatalos edzések és hazai, külföldi versenyek elmaradtak, így  talán túl sokat is horgászom. De legalább most van időm kipróbálni új csalikat, etetőanyagokat, felszereléseket.”

“A tapasztalataimról cikkeket írok, így teszem közkinccsé, remélve, hogy másoknak is hasznára válik. Így töltöm az időmet, bízva abban, hogy hamarosan javul majd a helyzet.” – Elvinnénk most virtuálisan a pár évvel ezelőtti Fenyves tavi pecára. Hogyan érezted azon magad, milyen emlékeid vannak róla?

“Jól éreztük magunkat abban a csodálatos környezetben. Egészen egyedülálló a tó minősége, igazi karsztvíz, nagyon tiszta! Pontyokat, balinokat, sőt még pisztrángokat is fogtunk!”

Mi az idei szupertitkos csalid és etetőanyagod?

“Az EA Speciál Black az új “csodafegyver”, melynek helyes használatát is megtudhatjátok, de a további részletekért nézzétek meg a kisfilmet!”

A “Horgászni szabad?! – interjú Erdei Attila horgász világbajnokkal” című kisfilmet az Erdei utakon – Reviczky Gáborral premier műsorunkban 2020. május 09-én, szombaton 12 óra 50 perckor láthatják Nézőink az M5 TV csatornán!

ERDEI ÜNNEP Reviczky Gáborral az M5 TV csatornán! – 2020.05.02-tól minden szombaton, 12 héten át – Második szombat: 05.09!