Rólunk, Kapcsolat

Fejlesztettünk: HAZAI VADÁSZ = vadász, erdész, természetjáró és sporthorgász filmek!

A HAZAI VADÁSZ Magazinban a vadász, erdész, természetjáró és sporthorgász filmek tematikus sorozatát szerkesztjük. Ezzel – reményeink szerint – elősegítjük a különböző érdeklődésű Nézőink hatékonyabb műsor választását! Az egyes filmblokkokat a megfelelő 3 másodperces elválasztó kreatív – WISH – vezeti fel, így Nézőink tudják, hogy mi következik.  A magyar erdők, mezők és az ott dolgozó, vagy szabadidejüket eltöltő emberekről forgatott, és a hazai tájakat rendszeresen bemutató filmjeink témái az indulástól eltelt, közel hat év alatt alaposan megsokszorozódtak. Indulásunk óta a HAZAI VADÁSZ Youtube oldalán több mint 10 millió nézett percet regisztráltunk.

DSC_0974

23

Kialakult a műsorunkat kedvelők széles tábora is, akik a megújult ECHO-TV csatornán, weboldalunkon, Facebook oldalunkon, az Időkép.hu-n, és a Youtube felületünkön is figyelemmel kísérik filmjeinket. / Ez utóbbit a 2016-os évben közel 2,5 millió, 2017-ben több mint 3 millió nézett percben – szerk. /

7

Bízunk abban, hogy adásaink eddig elért színvonalát, minőségét és stílusát tovább tudjuk fejleszteni és ezzel nemcsak a műsorainkat kedvelő Nézőink számát tudjuk megtartani, hanem további tudjuk azt növelni. Továbbra is várjuk visszajelzéseiket, véleményeiket és kívánjuk, hogy filmjeinken keresztül még jobban megismerjék a hazai erdőket, mezőket és vizeket, az ott tevékenykedő embereket!

HAZAI VADÁSZ Magazin – vadászoknak, erdészeknek, természetkedvelőknek és sporthorgászoknak. Érdekes, különleges riportok; hírek, tudósítások, szakmai tanácsok; hasznos tippek és ötletek. Szép tájak, izgalmas kalandozások az erdők-mezők sűrű rejtekén és a vízpartokon.

DSC00072

Premier adásunk minden héten szombaton 12:30 órakor, az ismétlés pedig vasárnap 07:35 órakor látható az ECHO Televízióban!

Kapcsolat

Üzemeltető: Natura-Média Kft.
E-mail: info@fhmag.hu
Telefonszám: +36 20 442 7019
Cím: 1063. Budapest Szinyei M. P. u. 21 1/5