Rólunk, Kapcsolat

Megújulunk: HAZAI VADÁSZ / HAZAI ERDÉSZ!

2016. július 31-én, vasárnap 11 órakor, a 121. adásban jelentkezett először 100%-ig erdészeti témájú műsorunk HAZAI ERDÉSZ címen. Az ECHO-TV csatornán 2012 szeptemberében indult műsorunk történetében ez az arculatbővítés fontos mérföldkőnek számít. A magyar erdők, mezők és az ott dolgozó, vagy szabadidejüket eltöltő emberekről forgatott, és a hazai tájakat rendszeresen bemutató filmjeink témái az indulástól eltelt, közel négy év alatt alaposan megsokszorozódtak.

23

Kialakult a műsorunkat kedvelők széles tábora is, akik nemcsak az ECHO-TV csatornán, weboldalunkon, Facebook oldalunkon, az Időkép.hu-n, hanem a youtube felületünkön is figyelemmel kísérik filmjeinket. / Ez utóbbit a 2015-ös évben közel 2 millió, 2016-ban 2.461.610 nézett percben – szerk. /

A jövőben a HAZAI VADÁSZ című műsorban – arányaiban – túlnyomórészt vadász, míg a HAZAI ERDÉSZ című műsorban jelentősebb mértékben erdész, természetjáró témákkal fogunk foglalkozni. Ezzel – reményeink szerint – elősegítjük a különböző érdeklődésű Nézőink hatékonyabb műsor választását!

7

Bízunk abban, hogy adásaink eddig elért színvonalát, minőségét és stílusát tovább tudjuk fejleszteni és ezzel nemcsak a műsorainkat kedvelő Nézőink számát tudjuk megtartani, hanem további tudjuk azt növelni. Továbbra is várjuk visszajelzéseiket, véleményeiket és kívánjuk, hogy filmjeinken keresztül még jobban megismerjék a hazai erdőket, mezőket és az ott tevékenykedő embereket!

HAZAI VADÁSZ / HAZAI ERDÉSZ TV Magazin – magazinműsor vadászoknak, természetkedvelőknek. Érdekes, különleges riportok; hírek, tudósítások, szakmai tanácsok; hasznos tippek és ötletek. Szép tájak, izgalmas kalandozások az erdők-mezők sűrű rejtekén.

Minden héten: szombaton 12:30 órakor,

az ECHO Televízióban!

Alkalmanként jelentkezünk a HAZAI HORGÁSZ TV Magazinnal is! – a címhez hűen, szép hazai tájakra, vadvizekre kalauzoljuk Nézőinket, és érdekes, izgalmas teszthorgászatokon vehetnek részt. A jól bevált hagyományos módszerek mellett, a korszerűeket is megismerhetik majd a legjobbaktól. Első kézből kaphatnak hiteles információkat a legújabb fejlesztésű felszerelésekről is. Várjuk Önöket, görbüljön a bot!

Kapcsolat

Üzemeltető: Natura-Média Kft.
E-mail: info@fhmag.hu
Telefonszám: +36 20 442 7019
Cím: 1063. Budapest Szinyei M. P. u. 21 1/5

HV HE logó