Rólunk, Kapcsolat

Fejlesztettünk: HAZAI VADÁSZ = vadász, erdész, természetjáró és sporthorgász filmek!

A HAZAI VADÁSZ Magazinban a vadász, erdész, természetjáró és sporthorgász filmek tematikus sorozatát szerkesztjük. Ezzel – reményeink szerint – elősegítjük a különböző érdeklődésű Nézőink hatékonyabb műsor választását! Az egyes filmblokkokat a megfelelő 3 másodperces elválasztó kreatív – WISH – vezeti fel – VADÁSZ, ERDÉSZ vagy HORGÁSZ – , így Nézőink tudják, hogy mi következik.  A magyar erdők, mezők és az ott dolgozó, vagy szabadidejüket eltöltő emberekről forgatott, és a hazai tájakat rendszeresen bemutató filmjeink témái  megsokszorozódtak. Az idén indulásunk óta a HAZAI VADÁSZ Youtube oldalán található 4600 kisfilmre közel 3,5 millió megtekintést és több mint 12,2 millió nézett percet regisztráltunk!

EEBM3EEBM2

horgászok

Kialakult a műsorunkat kedvelők széles tábora is, akik a weboldalunkon: http://hazaivadasz.hu/, Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/fhmag/ , az Időkép.hu-n: https://www.idokep.hu/erdomezo , https://www.idokep.hu/horgasz  és a Youtube felületünkön: http://hazaivadasz.hu/filmtar/ is figyelemmel kísérik filmjeinket.

RG főkép

Bízunk abban, hogy adásaink eddig elért színvonalát, minőségét és stílusát tovább tudjuk fejleszteni és ezzel nemcsak a műsorainkat kedvelő Nézőink számát tudjuk megtartani, hanem további tudjuk azt növelni. Továbbra is várjuk visszajelzéseiket, véleményeiket és kívánjuk, hogy filmjeinken keresztül még jobban megismerjék a hazai erdőket, mezőket és vizeket, az ott tevékenykedő embereket!

HAZAI VADÁSZ Magazin – vadászoknak, erdészeknek, természetkedvelőknek és sporthorgászoknak. Érdekes, különleges riportok; hírek, tudósítások, szakmai tanácsok; hasznos tippek és ötletek. Szép tájak, izgalmas kalandozások az erdők-mezők sűrű rejtekén és a vízpartokon.

Still1112_00020

erdészek-2

DSC00072

Kapcsolat

Üzemeltető: Natura-Média Kft.
E-mail: info@fhmag.hu
Telefonszám: +36 20 442 7019
Cím: 1063. Budapest Szinyei M. P. u. 21 1/5