Veszprém megyei programkínálat: ha újra felpezsdül az élet! – Előzetes e heti műsorunkból: 05.09 szombat 12:50 – M5 TV

Az Országos Magyar Vadászkamara Veszprém megyei Területi Szervezete mindig az élen járt a vadászok és civilek közötti kapcsolaterősítést elősegítő és a vadászok társadalmi elfogadottságát javító rendezvények szervezésében. Jelenleg az egész életünket megkeseríti a koronavírus járvány, hiszen nagy létszámú közösségi rendezvényt nem szabad szervezni, sem azokon részt venni. Érthető okok miatt! De azért valamennyien reménykedünk, hogy egyszer – a nem túl távoli jövőben – vége lesz majd ennek az időszaknak, és újra felpezsdül az élet!

Elnök Úr, programajánlóként – a karantén utáni időszakra – idézzük fel az Önök által szervezett tavalyi rendezvényeket!

“Mi már januárban elkezdünk különféle programokat szervezni, először Sümegen, a megyei vadászbált, amely közel 300 fős már hagyományos rendezvényünk. Majd folytatjuk a Nemzeti Agárgazdasági Kamarával közösen, a pápai Agrár-Expo-n szervezett Megyei Vadásznappal, melynek látogatottsága megközelítette a tízezer főt.

“Majd átköltözünk Várpalotára, a Thury várba, ahol a “Gyermeknap vadászokkal, vadásznap gyerekekkel” rendezvényünk következik. A legutóbb közel 8 ezren látogattak el ide!”

“Júliusban ismét Sümegre kerül a sor, ahol a várossal közösen, már 15 éve a Jakab Napok keretein belül sokszínű programokkal várjuk a civileket, horgászokat és természetesen a vadásztársakat.”

“Ősszel, a vadászidény megkezdése után már hagyományosan először a hubertlaki Hivatásos Vadászok Emlékhelyénél találkozunk, majd a megemlékezés, kitüntetések után Megyei Trófeaszemle következik a Huszárokelőpusztai Vadászháznál. Mi a rendezvényeinket már évek óta a területünkön tevékenykedő állami erdészetekkel együtt szervezzük és a lehetőségeink szerint bevonjuk a civileket is. A tagságunk szívesen vesz részt a programok lebonyolításában és örömmel kijelenthetem, hogy rendezvényeink roppant népszerűek!”

A “Veszprém megyei programkínálat: ha újra felpezsdül az élet!” című kisfilmet az Erdei utakon – Reviczky Gáborral premier műsorunkban 2020. május 09-én, szombaton 12 óra 50 perckor láthatják Nézőink az M5 TV csatornán!

ERDEI ÜNNEP Reviczky Gáborral az M5 TV csatornán! – 2020.05.02-tól minden szombaton, 12 héten át – Második szombat: 05.09!