A 2017. évi Tisza-tavi horgászjegyek ára – Nem változik!

A Magyar Országos Horgász Szövetség a jövő évtől kezdve több vízterületre érvényes, összevont területi jegyeket is forgalomba kíván hozni. A horgászok kérésének eleget téve társaságunk is csatlakozott ehhez a kísérlethez, de még nincs információnk arról, hogy mikor és milyen formában lesznek elérhetők ezek az engedélyek.
Ugyanakkor örömmel számolunk be arról, hogy a Tisza-tóra érvényes 2017. évi területi jegyek már december hónap folyamán kaphatóak lesznek bizományosainknál, és ezek árai nem emelkednek. Továbbra is lehetőség nyílik a kedvezményes gátközlekedési engedélyek megvásárlására, amelyek jövőre már a területi jegytől elválasztva, külön papíron kerülnek forgalomba, az ideitől még kedvezőbb áron.

t-1
Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a tiszafüredi Horgászati Központban és az értékesítő partnereinknél ajándékutalvány vásárlására is lehetőség van. Ez szép ajándék lehet a karácsonyfa alatt, a megajándékozott pedig az év folyamán bármikor, bármilyen típusú területi jegy vásárlásakor felhasználhatja.
Az ünnepekig van még egy kis idő, ezt használják ki minél több horgászattal. A téli szezonhoz minden horgászunknak kedvező vízjárást és jó szerencsét kívánunk!

A 2017. évi Tisza-tavi horgászjegyek ára

t-2t-3(forrás: http://www.sporthorgasz.eu/ )