“Méltóságteljes dámot szerettünk volna megformálni” – 2016.10.26 – Interjú a dámszobor alkotóival a Gyulaj Zrt. dám trófeaszemle és szoboravató ünnepségén

Október 26-án tartotta meg a Gyulaj Zrt. dám trófeaszemléjét és szoboravató ünnepségét. Rendhagyó módon, idén nem valamely vadászház egyikénél volt a kiállítás, hanem Tamási belvárosában, közvetlenül a Gyulaj Zrt. székházánál megújított parkban. Az esemény külön érdekessége, hogy a szemlével egybekötve szoboravató ünnepséget is tartottak, a parkban ugyanis a régi dámszobor egy új helyi alkotással egészült ki.

A rendezvényt jelenlétével megtisztelte Király Attila, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős helyettes államtitkárság titkárságvezetője, Ribányi József, Tolna Megyei Közgyűlés alelnöke, Porga Ferenc, Tamási város polgármestere,  Sallay Dániel és Kontur András, a szobor alkotói. A dám szobor leleplezése után megnyitották a dám trófeaszemlét. A Gyulaj Zrt. kezelésében lévő három, különleges rendeltetésű vadászterületeken, a tamási, pincehelyi és hőgyészi vadászterületeken terítékre került dámvad trófeák javát tekinthette meg a közönség.

Dám trófeaszemle és szoboravató ünnepség a Gyulaj Zrt.-nél – 2016.10.26 – Filmekkel!

Műsorunkat november 6-án, vasárnap 11 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

www.hazaivadasz.hu
www.facebook.com/fhmag
http://www.idokep.hu/erdomezo
www.facebook.com/echotelevizio
http://echotv.hu/hazai-vadasz