Építsünk vadászautót – VII. rész: SPORTLID II fedél felszerelése

Vadászautó építő sorozatunk következő részében Florin barátunk megmutatja, mely kiegészítőkkel lehet felszerelni vadászautónkat ahhoz, hogy alkalmasabb legyen nemcsak a terepi viszontagságok elviselésére, hanem a multifunkciós szállítási feladatok ellátására is

2 3

Ha kimegyünk a vadászterületre, akkor a terepjárónk rakfelületén kisebb, – és ez a lényeg! – nagyobb méretű tárgyakat is könnyedén tudunk szállítani. Az eredeti, gyári bukócső meghagyása mellett, csupán néhány mozdulattal fel vagy le tudjuk szerelni az autónk eredeti színére fényezett SPORTLID II Original fedelét. Felszerelt állapotban az esőtől, egyéb időjárási viszontagságoktól megvédi autónkat, és a platón lévő kisebb dolgainkat. Ha viszont nagyobb méretű tárgyakat kell vinnünk autónk platóján, akkor gyorsan, csupán néhány mozdulattal levehetjük a fedelet, és máris készen állunk a “nagyobb” szállítási feladatra!

9

Ennek a SPORTLID II-es platófedőnek – a gyári LIMITED bukócsővel – a piacon kapható többi termékhez képest van óriási előnye:

10

Moldován Florin autószerelő, Pickup4x4.hu

„Ez azt jelenti, hogy az eredeti bukócsővel együtt fel lehet szerelni az autóra. Nem kell semmit fúrni-faragni az autón, a platófedőt csak össze kell szerelni és ráhelyezni az autóra. Akár egy kézzel is ki tudjuk nyitni, nagyon könnyen kezelhető, mivel két darab teleszkóp tartja a fedelet. Elől van két zsanér, amelyet szintén könnyen ki lehet akasztani a helyéről és ekkor le lehet venni a fedelet. Amit még szeretnek az ügyfelek, hogy zárt lesz a rakodótér, viszont nem veszti el “pickup jellegét” az autó, ugyanúgy megmarad a borulásvédője. ”

A kiválasztott platófedél a Pickup 4×4 cégnél megrendelésre színre is fényezhető. Ez a típus rendkívül egyszerűen felszerelhető, a megrendelőnek tulajdonképpen csak azt a néhány percet kell kivárnia, míg a platófedél felkerül az autójára. A zárt csomagtartó persze azzal az előnnyel is jár, hogy az esetlegesen felcsapódó sár, vagy nagyobb eső esetén, szállított értékeink maximálisan védve vannak az elemek viszontagságai ellen. Gyári adat szerint 99%-ig cseppmentesen záródik a platónk, így a benne lévő csomagok semmiképpen nem áznak el.

6 8

Filmünket a HAZAI VADÁSZ TV Magazin 105. adásában, 2016. április 10-én, vasárnap 11:00 órakor tekinthetik meg Nézőink az ECHO-TV csatornán!

www.hazaivadasz.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadasz