Műsorajánló – 100. adás – HAZAI VADÁSZ – 2016.03.05 – Szombat 17:30 óra – ECHO-TV

Ismét nagy siker volt a FEHOVA! – Összefoglaló – II. rész / IV. Solymász Szent Hubertus Vadászverseny – Nádasdladány

 

FEHOVA megnyitó

Ismét nagy siker volt a FEHOVA! – Összefoglaló – II. rész

Tizenkét ország kétszázhetven kiállítója vett részt a 23. FeHoVa-n, Kelet-Közép-Európa legnagyobb vadász- és horgászkiállításán. A február 18-21.között megrendezett eseményre, valamint a vele egy időben tartott Budapest Boat Show-ra idén is a legjelentősebb hazai és külföldi kiállítók jöttek el. Az idei kiállítás és vásár a várakozásoknak megfelelően ismét rengeteg nézőt vonzott, több mint 60 ezren látogattak ki a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba.

adáskép-2

IV. Solymász Szent Hubertus Vadászverseny – Nádasdladány

A Magyar Solymász Egyesület és az OMVK Fejér megyei Területi Szervezete Nádasdladányban rendezte meg a vadászok védőszentjéről elnevezett és annak tiszteletére rendezett Szent Hubertus vadászversenyt. A legkiválóbb vadászok vizsláikkal az oldalukon indultak a 20 perces futamokon, ahol fácánt kellett terítékre hozniuk. A Magyar Solymász Egyesület tagjai fegyver helyett solymászmadaraikkal mérték össze tudásukat. A rendezvényen külön kategóriában indultak a fegyveres vadászok. Az apróvad vadászatban nélkülözhetetlen vizslák segítségével a futamon adott területen, adott idő alatt keresték meg a fácánokat. A vizsla ilyenkor testtartásával, „állásával” jelezte az előtte rejtőzködő fácánt, melyet a vadász kategóriától függően solymászmadárral vagy fegyverrel próbált terítékre hozni. A futam során a bírók értékelték a vadász jártasságát, a vadászati hagyományoknak megfelelő felszerelést, öltözetet, a vizsla és a solymászmadár kondícióját, a versenyszellemet.

2016. március 5-én, szombaton 17:30 órakor tekinthetik meg Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazin 100. adását az ECHO-TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/

https://www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

https://hu-hu.facebook.com/echotelevizio

http://www.echotv.hu/video/109512/20151220_Hazai_vadasz