Építsünk vadászautót! – IV. rész: Gallytörő rács

Vadászautó építő sorozatunk negyedik részében Florin barátunk megmutatja, hogyan kell vadászautónk elülső részére nemesacél gallytörő rácsot szerelni!

3

Az erdőt járva autónk számos akadállyal találkozik, gallyak, bokrok, ágak sérthetik fel gépjárművünk elülső részét. A nemesacél gallytörő rácsok nemcsak szemre tetszetősek, hanem rendkívül praktikusak is: megvédik autónkat a gallyaktól, így az nem szakítja le a lökhárítónkat, és nem töri be a hűtőrácsunkat!

11

A tükörpolírozott vagy mattított kivitelű saválló nemesacél csövek rendkívül tartósak is és a jelenleg elérhető legmagasabb minőségi színvonalat képviselik. Szinte minden 4×4-es autóra felszerelhetők, pontosan a megfelelő gyári helyekre illeszkedő felfogató rendszer segítségével.

14 10 9 8

„A gallytörő rács az én egyik személyes kedvencem, mert nemcsak mutatós, hanem nagyon praktikus is. Különböző tartozékokat is tudunk rászerelni, mint pl. spec.-fények, ködlámpák. A tulajdonosok az átalakítás után mindig megcsodálják az autójukat és elégedetten távoznak tőlünk.”

11

“A rozsdamentes tükörpolírozott és a mattított kivitelű gallytörő rácshoz is tartozik egy szerelőkészlet, amelyhez van szerelési útmutató, tehát bárki otthon is fel tudja szerelni a saját autójára. A közhiedelemmel ellentétben ez a gallytörő rács felszerelhető teljesen legálisan az autóra, mivel EU típusú bizonyítvánnyal és az NKH által kiadott sorozat átalakítási engedéllyel is rendelkezik és látható is rajta a típus-jóváhagyási szám.”

15 7 6 4 5 13

A rögzítő fülek szintén rozsdamentesek tartószerkezetek. Minden tartozékon jelölve van, hogy melyik oldali, ezért könnyen el tudunk igazodni a szerelési útmutatón. A két menetes gyári anya, amely a lökhárítón található gyárilag, a rendszámtábla keretet hivatott tartani, és ehhez rögzítjük a felső konzolunkat, amely a gallytörő rácsot fogja tartani.

“Elkészültünk a munkával: az autóra végül egy matt fekete kartervédős gallytörő került fel a tulajdonos kérésére.”

16

Filmünket január 9-én, szombaton 17:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

 

www.fhmag.hu

https://www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

https://hu-hu.facebook.com/echotelevizio

http://www.echotv.hu/video/109512/20151220_Hazai_vadasz