Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2016.01.09 – Szombat 17:30 óra – ECHO-TV

A 2015-ös év értékelése: Dr. Bitay Márton Örs államtitkártól, FM / Szent Hubertusz Vadászverseny vizslás vadászoknak / Építsünk vadászautót! – IV.rész – Gallytörő rács

1-

A 2015-ös év értékelése: Dr. Bitay Márton Örs államtitkártól, FM

A vadgazdálkodó és az erdőgazdálkodó társadalom életében számos olyan történés következett be az elmúlt év során, amelyet érdemes felidézni, kielemezni. Erre az évértékelésre kértük fel Dr. Bitay Márton Örsöt, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkárát.

vizslás verseny - 2

Szent Hubertusz Vadászverseny vizslás vadászoknak

Az OMVK Fejér megyei Területi Szervezete 2015. november 21-én harmadik alkalommal szervezte meg a Szent Hubertusz Vadászversenyt, ezúttal Sárszentmihályon. A versenyzők a biztonságos, a szakma előírásainak és a hagyományoknak megfelelő kutyás vadászati módot mutatták be egyéni keresésben, fegyverrel. A kutyák vadászati tudását és a vezetők felkészültségét különböző szempontok alapján mérték: minden esetben a fajtájuknak megfelelő keresési stílusban, gyorsaságban és együttműködésben a vezetővel, illetve vadmegállással kellett megkeresniük az elejtett vadat. Habár a vezetők és a kutya külön pontot kaptak a bírálati lapon, a minősítés a vadászkutyás páros együttes munkáját tükrözte.

pickuprács - 3

Építsünk vadászautót! – IV.rész – Gallytörő rács

Sorozatunknak ebben a részében nemcsak a vadász, erdész hanem minden autót szerető, jogosítvánnyal rendelkező sofőr szívét megdobogtató, csillogó – villogó gallytörő rács felszerelésével foglalkozunk! A kinézete alapján rögtön megállapíthatjuk, hogy szinte bármilyen autón jól néz ki! A tükör-polírozott vagy mattított külsejű rozsdamentes acél csőből pontos méretre hajlított gallytörő rács azonban nemcsak csodaszéppé teszi vadászautónkat, de biztonságosabbá is. Sőt bátran kijelenthetjük, hogy igen praktikus, hasznos kiegészítő. A terepen, az erdőben a hűtőrácsunk, és lökhárítónk is biztosan a helyén marad egy-egy kiadósabb autózás után, mert a helyesen kiválasztott, és szakszerűen felszerelt gallytörő rács megvédi vadászautónk elejét!

Adásunkat 2016.01.09-én, szombaton 17:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

www.fhmag.hu

https://www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

https://hu-hu.facebook.com/echotelevizio

http://www.echotv.hu/video/109512/20151220_Hazai_vadasz