Ajánló – HAZAI HORGÁSZ TV Magazin – 2014. május 29-i adás

A Szentpéterföldei Horgásztó felfedezése: Matchezés, feederezés éjjel, nappal!

A Nagykanizsától alig 70 km-re található Szentpéterföldei Horgásztó környezete, és megközelíthetősége egészen egyedülálló! A közel 15 ha nagyságú, teljes egészében horgászható vízfelület erdőkkel borított hegyek között terül el.

 

sz1

Erdei úton autózott a hegyek felé a HAZAI HORGÁSZ stábja, egy kora esti órában, egy kellemes májusi napon. A lassan kanyargó út hamarosan emelkedőbe csapott, de mi nem vártuk meg a csúcsra érést, hanem a lankás hegyoldal közepe táján megálltunk.

Lefelé nézve megcsillant a tó vize, így tudtuk, hogy megérkeztünk. Néhány perces erdei séta után stábunk még időben, a teljes sötétség beállta előtt megtalálta az előttünk néhány órával a helyszínre érkező, Jámbor Attila és Szikszai Bertalan összetételű DOVIT-os csapatot, és vendéglátónkat Rákos Bélát, a Zalaerdő Zrt. kerületvezető hivatásos vadászát, halászati őrét.

IMG_1444

Attila bekeverte az éjszakai, világító úszós wagglerezéshez kigondolt etetőanyagot, de Bercire is gondolva egy feederest is.

Etetőanyag gombócok a vízbe, és a feeder-önetetőbe, majd jöhettek a gondolatok a kamerába. Volt is bőven, hiszen a Szentpéterföldei Horgásztó környezete egyszerűen fantasztikus!

Távol a civilizációtól, az erdő közepén, a halmozgásoktól hangos vízparton voltunk.

 

Filmünkből nemcsak azt tudhatják meg, hogy mi hozta meg a sikert, hanem azt is, hogy milyen küzdés árán! Mert nagyon tanulságos volt ez a horgásztúra! Tartsanak tehát velünk, és ismerjék meg a Szentpéterföldei Horgásztavat, ezt az egyedülállóan szép vizet, amely hívja és várja a csodaszép halakat, és a természetet kedvelő sporthorgászokat.

IMG_1562

Filmünket a HAZAI HORGÁSZ TV Magazinban május 29-én láthatják Nézőink, az ECHO TV csatornán!

 

http://echotv.hu/hazai-horgasz

www.fhmag.hu

http://www.idokep.hu/horgasz

www.facebook.com/echotelevizio

www.facebook.com/fhmag

 

( szöveg és képek: HAZAI HORGÁSZ )