Vadászkamarai szervezetek karitatív kezdeményezései – Előzetes e heti műsorunkból: 04.18 szombat 12:50 – M5 TV

A koronavírus járvány elleni küzdelemben a frontvonalban lévő egészségügyi dolgozókat, kórházakat számos civil felajánlás és önkéntes kezdeményezés támogatja. Ebben részt vesznek a Vadászkamara szervezetei is. Ismerjük meg a Fejér és a Somogy megyei példákat.

“Az elnökségünk úgy érezte, hogy most segítenünk kell az egészségügyi dolgozókat munkájukban. A megyénk kamarai tisztségviselői ezért felajánlották az éves tiszteletdíjukat – mintegy másfél millió Forintot – a Székesfehérvári Megyei Kórháznak, a koronavírus ellen dolgozó ápolóknak, orvosoknak. Úgy látjuk, hogy áldozatos munkájukra nagy szükség van! ” 

“Ez egy krízis helyzet! Ezért úgy döntött a Vadászkamara megyei szervezete, hogy a tartalékaink terhére a Kaposi Megyei Kórházat anyagilag – 1 millió Forinttal – támogatjuk a járvány elleni munkájukban. Látjuk az erőfeszítéseiket, átérezzük a problémáikat, mi is tapsolunk este nyolc órakor az ablakokban!”

Az “Vadászkamarai szervezetek karitatív kezdeményezései” című kisfilmet, az Erdei utakon – Reviczky Gáborral premier műsorunkban 2020. április 18-án, szombaton 12 óra 50 perckor láthatják Nézőink az M5 TV csatornán!