Ajánló – 285.adás – HAZAI VADÁSZ – 2019.11.01. péntek 19:00

Új falfestménnyel bővül az OMVK oktatóterme/Szakmai nap a Mecsekerdő Zrt.-nél/Horgász- és vadásznap Lovasberényben

 

Új falfestménnyel bővül az OMVK oktatóterme

Az OMVK Fejér Megyei Területi Szervezete felkérésére, Prihoda Judit festőművész keze munkája által szépül meg a szervezet egyik oktató helyisége, melyben a madarakat ábrázoló falfestmények ugyanúgy helyet kapnak, mint a nagyvadfajok ékes és festett állatai.

Szakmai nap a Mecsekerdő Zrt.-nél

Október 21-én a Mecsekerdő Zrt. szakmai napot rendezett a szervezet kezelésében álló területen, melynek célja a klímaváltozás által okozott károk kezelésének megvitatása. Az éghajlat nagymértékű megváltozása egyrészt látszik a termőhelyek állapotában, ezáltal a területet alkotó fő fafajok egészségében is nyoma van. Másrészt a következmények fokozódásaként megjelennek a területen az inváziós fafajok, ezért ennek kezelésére fel kell készülniük a szakembereknek.

Horgász- és vadásznap Lovasberényben

A 2021-es „Egy a Természettel – Vadászati és Természeti Világkiállítás” bevezető programsorozatának részeként, október 18-án, Lovasberényben tartott Horgász- és vadásznapot a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Az eseményen a horgászattal, a turizmussal és a vadászattal kapcsolatosan nemcsak a szakma, de a civil érdeklődők is bővebb tájékoztatást kaphattak, hiszen a rendezvény egyben családi napként is funkcionált.

 

Premier műsorunkat 2019. november 1-én, pénteken 19:00 órakor láthatják Nézőink a www.hazaivadasz.hu oldalunkon!