Látogatóbarát módon újult meg a Budakeszi Vadaspark honlapja

A Budakeszi Vadaspark újévi ajándékként egy felhasználóbarát módon megújult honlappal kedveskedik látogatóinak

A vadaspark által kínált digitális szolgáltatáscsomag így a meglévő okostelefonos applikáció és a közösségi média oldalak mellett egy korszerű honlappal is kiegészült. A nemrégiben megnyitott felület újdonságai közé tartozik a kétnyelvű menürendszer, az online időpontfoglalás lehetősége, valamint a mobilra és tabletre optimalizált megjelenítés. A Budakeszi Vadaspark nemcsak az állatok jólétére és a játékos ismeretátadásra fordít kiemelt figyelmet, hanem lépést tart a világ fejlődésével is. A most megújuló honlap számos korábbi informatikai fejlesztést foglal egységes keretbe: tavaly júliustól ugyanis már intelligens mobilfizetési megoldással is megváltható a belépőjegy, novembertől elindult az Instagram-profil, a régóta meglévő Facebook-oldal pedig töretlen
népszerűségnek örvend. A kényelmi szolgáltatásokkal bővített honlap így nem csak támogatója, de kiváló kiegészítője is a már meglévő platformoknak.

bkvp_uj_honlap_3_190118
„A Budakeszi Vadaspark a játszva tanulás, és az erdei élmények központba állításával egy interaktív ökocentrum létrehozásán dolgozik, aminek a különböző informatikai fejlesztések is részét képezik. A különböző online platformjaink is a vadasparki élménycsomagba tartoznak, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy a vadasparkba érkezés előtt milyen felületen érintkeznek velünk a látogatók. A tervezés során a hatékonyabb információátadásra, az áttekinthető tartalomra, valamint az átlátható és letisztult megjelenésre is ügyeltünk. A honlap megújítása a Budakeszi Vadaspark 40 éves évfordulója alkalmából tervezett újításaink első lépése, amit több infrastrukturális fejlesztés is követ majd. A célunk pedig mindenhol ugyanaz: játékos módon értéket közvetíteni, a családokkal együtt felfedezni az erdőt, és rájönni arra, hogy a „hazai az új egzotikum” – mondta Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója.

bkvp_uj_honlap_4_190118
A megújult arculattal és tartalommal rendelkező honlap új elemei közé tartozik az online időpontfoglalás a különböző szakvezetésekre, programokra és táborokba, ami jelentősen leegyszerűsíti a jelentkező családok, csoportok és pedagógusok dolgát, és megkönnyíti a kapcsolattartást. A felület ráadásul két nyelven is elérhető, ami tudatos tervezés eredménye: a Budakeszi Vadaspark ugyanis még nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az egyre növekvő létszámban érkező külföldi látogatók tájékoztatására. Ezen a területen a következő lépés a vadaspark területén található tájékoztató táblák angol nyelvű feliratozása lesz.

bkvp_uj_honlap_190118
Az új honlap minden mobil eszközön jól használható, úgyhogy a látogatóknak lehetősége van akár helyben böngészni az információk között. Könnyen elérhető módon, külön oldalsávban kaptak helyet a legfontosabb, és a leggyakrabban keresett tartalmak, úgy, mint a nyitva tartás, a jegyárak, és a napi programbontás is. Kiemelt helyet kaptak a különböző szolgáltatások, így például a Kalandpark híreit is könnyen megtalálhatják az érdeklődők az állatok bemutatásával kapcsolatos számos egyéb ismeret között.
A felhasználók ráadásul Budakeszi Vadasparkot alapító, és a főváros környéki erdőket kezelő Pilisi Parkerdő Zrt. honlapjára is könnyedén átnavigálhatnak, valamint a Hármashatár-hegyi Kirándulóközpont programjairól is első kézből értesülhetnek.

bkvp_uj_honlap_2_190118
A megújult webfelület új címen, a budakeszivadaspark.hu néven érhető el, de használatban marad a régebben megszokott honlapcím is.

Forrás: Budakeszi Vadaspark