Aktuális szolgálati közlemény – 2019.01.18. – EGERERDŐ Zrt.

Csodás napsütés varázsolta szebbé a szürke hétköznapokat az elmúlt pár napban, mely éjszakai enyhébb idővel és nappali 5 fok feletti hőmérséklettel párosult

A meteorológusok szerint azonban szombaton ismét fagyosabbra fordul az időjárás, a hidegebb völgyekben akár -10 fok körüli éjszakai hőmérsékletre és hóra is számíthatnak a túrázók.
Vadászat
A hétvégén saját vadászati területünkön társas vadászatra nem kell számítani. Azonban az EGERERDŐ Zrt.-n kívül más vadászatra jogosult is van a vidékünkön, akik vadászataikat tőlünk függetlenül szervezik. A turisták legyenek figyelmesek a helyszíni figyelmeztetésekre.

Programajánló – Nemcsak túrázóknak
A havas erdő nemcsak a túrázókat csalogatja a vidékünkre, hanem a síelés szerelmeseit is, hiszen több sípálya működik az erdeink közvetlen szomszédságában. Kékes déli oldalán, az ország leghosszabb sípályáján a család apraja-nagyja igazi síélményekkel
gazdagodhat, de az adrenalinfüggőket a meredek északi pálya is várja. A mátraszentistváni Sípark is több pályával és felvonóval várja a téli sportok kedvelőt. De, aki a síelés mellett egy fergeteges havas bulira vágyik, mindenképpen látogasson el 01.24 és 26. között a Sípark Hófesztiváljára, ahol koncertek, ingyenes síoktatás és Rákóczi Feri vár mindenkit!
Szép téli hétvégét kíván az EGERERDŐ Zrt.

Legelésző tehenek Ficzere Mónika képe Hófesztivál