ARCHÍV – A téli utánkeresésről Bartha Ferenc vérebvezetővel / Von der winterlichen Nachsuche mit dem Schweisshundführer Ferenc Bartha – 2018.12.26

Az ünnepnapok eljöttével a családi események száma is megnő. A karácsonyfa köré “rendeződünk” és örülünk egymásnak, a csendes egyforma napoknak. A beszélgetések, a közös étkezések, a tévézés “háromszögének” forgatagát jól esik időnként megtörni egy elmélyült keresgéléssel az olyan kedvenc kisfilmek között, amelyeket szívesen nézzünk meg újra! Így született meg az ARCHÍV rovatunk, amely a jövőben időről – időre jelentkezik majd. A HAZAI VADÁSZ 2012-től folyamatosan járta, járja a magyar erdőket, így van miből “meríteni”! A kisfilmek keresgélésben óriási segítség a weboldalunk http://hazaivadasz.hu/ és annak is a http://hazaivadasz.hu/filmtar/ része. Itt ABC szerint találjuk a Youtube csatornákat és a témákat.

A rendkívüli tél és a hideg időjárásban is a vérebvezetők megkeresik a sebzett vadat Természetesen egész más kihívásokkal kell ilyenkor szembenéznie a vérebvezetőnek és kutyájának. Erről beszélgettünk 2017. januárjában Bartha Ferenc vérebvezetővel a Vértes szívében:

Beszélgetésünk második részében Bartha Ferenc vérebvezetőt a 2016-os évben elért sikerekről, hűséges társáról, Sábáról, annak utánpótlásáról, valamint a vérebvezetésről, mint életvitelről kérdeztük:

Ha van kedvük és idejük, akkor Nézőink is könnyedén találhatnak kedvükre való kisfilmeket, itt:

http://hazaivadasz.hu/filmtar/