Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2017.11.11. – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

Szent Hubertusz Mise és Trófeaszemle a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Úrbéri vadászházánál / Tallózás a NIMRÓD Vadászújság novemberi számából Tarjányi Lili szerkesztő-riporterrel / Vas megyei Gím Trófeaszemle a Szombathelyi Erdészeti Zrt.-nél / VADÁSZTEA Percek Kovács Tiborral, a Három Patak Vadásztársaság elnökével

Still1019_00048Szent Hubertusz Mise és Trófeaszemle a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Úrbéri vadászházánál

Szent Hubertusz mise hangzott el az Uzsai Erdészeti Igazgatóság Úrbéri vadászházának parkjában. A rendezvényre a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. szervezésében került sor 2017. október 13. napján.
A szentmise a tavalyi évhez hasonlóan, idén is nagy érdeklődésre tartott számot. Simon Sándor erdészeti igazgató szavai után Szalay László vezérigazgató, majd Vezsenyi Imre osztályvezető köszöntötte az egybegyűlteket. A Hubertusz misét Dr. Renner Sándor plébános celebrálta.

Still1106_00005Tallózás a NIMRÓD Vadászújság novemberi számából Tarjányi Lili szerkesztő-riporterrel

Ismét eltelt egy hónap, ismét Nimród lapszemlézünk!
A NIMRÓD Vadászújság és a HAZAI VADÁSZ együttműködésének újabb mérföldköveként a november 11-i adás NIMRÓD Percek blokkjában a Nézők, Olvasók megismerhetik a novemberi NIMRÓD Vadászújság cikkeit, témáit!
A novemberi szám több cikkénél feltüntetett QR kóddal az aktuális cikk témájáról készült HAZAI VADÁSZ kisfilmet is gyorsan, könnyedén megnézhetik az Olvasók okostelefonnal!

Still1018_00015Vas megyei Gím Trófeaszemle a Szombathelyi Erdészeti Zrt.-nél

Október 12-én rendezték meg az V. Vas megyei gímszarvas trófeaszemlét a Káld-Hidegkúti vadászháznál a Szombathelyi Erdészeti Zrt. és az Országos Magyar Vadászkamara Vas Megyei Területi Szervezete szervezésében.
A trófeaszemlén a Vas megyei vadászatra jogosultak által kezelt vadászterületeken 2017. év szeptemberében terítékre került gímbikák trófeái kerültek kiállításra.

Still1106_00003VADÁSZTEA Percek Kovács Tiborral, a Három Patak Vadásztársaság elnökével

VADÁSZTEA Percek sorozatunkban ezúttal Kovács Tiborral, a detki Három Patak Vadásztársaság elnökével beszélgettünk, aki az EGERERDŐ Zrt. október 13-án megtartott Trófeaszemléjét követő ünnepségen vehette át a Hubertus Kereszt Gyémánt fokozat kitüntetést.
“Felemelő érzés, hogy a munkatársaim, szűkebb környezetem felterjesztett e legmagasabb kitüntetésre. Ez nekem nagyobb felelősséget, odafigyelést és még több munkát ad, rettentően örülök!” – nyilatkozta a díjátadó ceremónia után Kovács Tibor.

Műsorunkat 2017. november 11-én, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu