Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2017.09.30 – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

III. Győr-Moson-Sopron megyei Vadásznap

2017-ben ismét a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. Göbös-major Ökoturisztikai Központja adott otthont a III. Győr-Moson-Sopron megyei Vadásznapnak.

Still0912_00030

Tallózás a NIMRÓD Vadászújság októberi számából

Ismét eltelt egy hónap, ismét Nimród lapszemlézünk! A szeptember 30-i adás NIMRÓD Percek blokkjában a Nézők, Olvasók megismerhetik az októberi NIMRÓD Vadászújság cikkeit, témáit!

nimród

CIC Trophy Evaluations Systems testületi ülése

Az elmúlt évek során a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács (CIC) Trófea Bírálati Rendszere (TES) számos változtatáson ment keresztül. A rendszert úgy alakították át, hogy jobban szolgálja a vadászközösséget a kommunikáció, a nagyobb átláthatóság és nagyobb adatgyűjtési kapacitás révén.

A TEB 2017. augusztus 28-án és 29-én a Budakeszi CIC központjában tartotta éves gyűlését, melyen 9 országból 12 résztvevő vett részt.

nimród

Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál Soponyán

Az Országos Vadgasztronómiai Fesztiválnak a Fejér Megye déli részén található Soponya község adott otthont szeptember 2-án.
Az idei évtől a fesztivál látogatói nem csak a hazai, hanem a szomszédos országok gasztronómiai hagyományaiba és kultúrájába is betekintést nyerhettek.

Still0908_00015

Filmünket 2017. szeptember 30-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

www.hazaivadasz.hu