Terepfutóverseny kicsiknek és nagyoknak a Budakeszi Vadasparkban_2017.08.15

A Budakeszi Vadaspark szeptember 2-án (szombaton) nagyszabású terepfutó rendezvénynek ad otthont

A BBU Vadasparki Terepfutó Kupa kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy a vadaspark, mint a verseny egyik főszervezője az aktív rekreáció és a családi sportolás helyszínévé válhasson. A terepfutóversenyre online, kedvezményes árakon augusztus 30. éjfélig, valamint a helyszínen, személyesen is lehet majd nevezni.

A Budakeszi Vadasparkban és közvetlen környezetében lévő erdőterületek és turistautak szeptember első szombatján gyerekzsivajtól és futócipők dobogásától lesznek hangosak. A BBU Vadasparki Terepfutó Kupa különféle távjait és útvonalait a versenyszervezők (a Budakeszi Vadaspark, a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. és a Pilisi Parkerdő Zrt.) úgy alakították ki, hogy a legkisebbek is sikerélménnyel gazdagodjanak, de a rutinosabb sportolók, vagy a családosan indulók se maradjanak kihívás és sportolási lehetőség nélkül.
A rajt-cél állomás a Budakeszi Vadaspark főbejárata lesz, a futamok az ünnepélyes megnyitó után, 10:05-kor kezdődnek. Minden távon és kategóriában érem és oklevél díjazásban részesülnek nemenként az 1-3. helyezettek, az egyes futamok abszolút 1. helyezett női és férfi versenyzői pedig gyönyörű serleggel mehetnek haza. A távok teljesítőit pedig kivétel nélkül egyedi befutóérem és a szeptember 2-3- ai hétvégén felhasználható ajándék vadasparki belépő várja a célban.
A versenyen 7 egyéni és 1 csoportos kategóriában lehet indulni:

  • Vadas Ovis (300 m)
  • Vadas Sulis (800 m)
  • Vadterepező (4km)
  • VadExtrémke (9km)
  • VadExtrém (18km)
  • Erdőkerülő túra 4km (14 év alatt)
  • Erdőkerülő túra 4km (14 év felett)
  • Vadas Családi kör (300 m)

A BBU Vadasparki Terepfutó Kupa részletes versenykiírását és a nevezéssel kapcsolatos legfontosabb információkat a verseny honlapján lehet megtekinteni.
A szervezők tehát online, kedvezményes árakon, augusztus 30. éjfélig várják a nevezéseket, de azok se csüggedjenek, akik valamiért kicsúsznának ebből a határidőből, mert a verseny napján 8:30-tól (és legkésőbb az adott futamok rajtjai előtt 30 perccel) lehetőség lesz helyszíni, személyes nevezésre is.

Forrás: http://www.vadaspark-budakeszi.hu/