Elindult az OMVK új honlapja – 2017.04.20

Az Országos Magyar Vadászkamara elindította új, egységes, központi honlapját

Az oldal továbbra is az omvk.hu címen érhető el, a jövőben itt és az innen nyíló megyei oldalakon lesznek elérhetők az információk az érdekképviselet – az Országos Szervezet és a megyei Területi Szervezetek – munkájáról.

Az oldal a mai igényeknek megfelelően mobiltelefonon és tableten az adott eszközre optimalizált formátumban jelenik meg.A központi oldalon láthatók az országos jelentőségű híradások, tájékoztatók, míg az oldal tetején az egyes megyék címerére kattintva nyithatók meg a megyei oldalak a Területi Szervezetek információival és aktualitásaival.A szintén minden aloldalon látható főmenüsorból érhetők el az aktuális és fontos információk az OMVK munkájáról,illetve egyéb tájékoztató anyagok.

Az archívumban – amely a legegyszerűbben a fejléc keresőmezőjéből érhető el – szabad szavas és összetett keresést indíthat el a felhasználó több paraméter alapján szűrve a találatokat. (A korábbi híranyagok áttöltése folyamatban van.)A látogatók – vadászok és vadászat iránt érdeklődők – a jövőben így egy egységes,átjárható és átlátható felületen találhatják meg az őket érdeklő hiteles és pontos információkat.

Forrás: omvk.hu