Rendőrlakásokat adtak át a Vértesi Erdő Zrt.-nél – 2016.12.01- Filmekkel!

A Vértesi Erdő Zrt. legújabb befektetési lépését az önkormányzattal és a rendőrséggel kötött háromoldalú megállapodás alapozta meg

r10

Az egyezség révén a pályakezdő rendőrök lakhatási lehetőségeinek javításával az erdőterületeket is érintő, megyei közbiztonsági és vagyonvédelmi állapotok jobbítását hivatott elősegíteni. Az ilyen beruházások is jól mutatják, milyen sokrétű az állami erdészeti társaságok társadalmi szerepvállalása. – mondta Bitay Márton államtitkár csütörtökön, Tatabányán.

r9

Bitay Márton kiemelte, a Vértesi Erdő Zrt. legújabb befektetési lépését az önkormányzattal és a rendőrséggel kötött háromoldalú megállapodás alapozta meg.

r8

Az egyezség révén a pályakezdő rendőrök lakhatási lehetőségeinek javításával az erdőterületeket is érintő, megyei közbiztonsági és vagyonvédelmi állapotok jobbítását hivatott elősegíteni.

r7

A példás összefogás tíz rendőrlakás kialakítását eredményezte, lakosonként mintegy 9 millió forintos bekerülési értékkel – mondta az államtitkár.

r1r2r3r4r5

Bitay Márton hangsúlyozta, az állami erdőgazdaságok kiemelt feladatai közé tartoznak a közjóléti fejlesztések, melyekhez Magyarország Kormánya a jövőben is segítséget fog nyújtani.

Forrás: FM Sajtóiroda; fotók, filmek: HAZAI ERDÉSZ