Fogási napló – Tisza-tó – 2016. november

11 kg-os csuka11 kg-os csuka a Csapóiról

Csipes István pilisi horgász fogását közöljük most. A Csapói-Holt-Tiszán élőhalas csalival letett botos módszerrel fogta november 24-én. A fotón sajnos sötétedés után készült, így kevésbé jól látható a 11 kilogrammos csuka.

6 kg-os pontyKis-Tiszai 6-os ponty

Kiss Péter besenyőtelki horgásztársunk fogását örökítette meg munkatársunk november 27-én. A poroszlói Kis-Tiszán, úszós készségen felkínált kukorica csalival sikerült megfognia a szép, 6 kilogrammos pontyot. Gratulálunk!

valki öreg“A valki öreg”

Érdekes fogási beszámolót töltöttek fel honlapunkra nemrégiben: “Nov 27-én délután 14:30-kor érkezett a képen látható ponty. Érdekesség, hogy 16-os monofil zsinórral 8-as horoggal egy szem csemegekukoricával sikerült horogra csalni az öreget. Egyébként esős időben dél-nyugati szélben kapott” Sajnos a beküldő a hal tömegét és a fogás pontos helyét nem közölte. Gratulálunk!

8 kg-os csuka 8-as csuka egy reménytelennek tűnő napon

Az Abádszalóki-medencéből egyre több csukafogásról kapunk hírt. Tóth Péter horgásztársunk nagy fogásáról küldött beszámolót nemrég: “November 18-án reggel korán keltünk abban a reményben, hogy akad valami a horgunkra. Már-már reménytelennek tűnt a helyzet, amikor pontban délben rendkívül óvatosan elindult a kapásjelző a bot felé. Eléggé óvatosan kapott, sokáig “szöszölt” az akkor még ismeretlen jószág. Végül a képen látható szép csukát sikerült belevezetni a merítőhálóba.” Gratulálunk!

( forrás: http://www.sporthorgasz.eu )