Fogási napló – Tisza-tó – 2016. október

esti csukaEsti csuka

Kókai János nagy fogását osztotta meg velünk honlapunk Fogd ki, fotózd le menüjében. Így emlékszik vissza: “Október 30.-án az esti fényváltáskor kapott a Sarudi-medencében a képen látható 78 cm-es 4.56 kg-os csuka.A süllőre bedobott küszt vette fel és ezúttal a 22-es monofil zsinórt sem sikerült elharapnia.” Gratulálunk és természetesen ez a fogás is bele kerül a “nagy kalapba” melyből év végén 2017-es Tisza-tavi területi jegyet sorsolunk!

7 kg-os süllő7 kilogrammos süllő a folyó szőlősi szakaszáról

Lilik Gábor budapesti vendégünk október végi süllőfogását fotózta le munkatársunk nemrégiben. A szerencsés horgász a folyó 423 fkm-nél halszelet csalival este hat órakor csalta horogra a 7 kilogrammos halat.

őszi ajándékA Tisza-tó őszi ajándéka

Dr. Szűcs Péter már számos pecás kalandot megélt a Tisza-tavon. Legutóbbi október 9-ei esti csukafogását osztotta most meg velünk: “A Poroszlói-medencében napnyugtakor kishalas csalira jött ez a csodálatos csuka! A hal hossza 73 cm, tömege 4 kg volt.” Gratulálunk és további nagy fogásokat kívánunk az őszi szezonra!

pontyóriás Pontyóriás a folyó derzsi szakaszáról – C&R

Bartos Béla vendégünk a Balaton mellől jár a Tisza-tóra horgászni. Október 7-én az élő folyó tiszaderzsi szakaszán pontyozott. Nem sokkal dél után kapás jelentkezett a fenekező szereléken felkínált egy szem öregkukorica csalijára. A kihívásokkal teli pályán lefolytatott fárasztásban jó szolgálatot tett a csónak, melyből mintegy 15 perc leforgása alatt sikerült megszákolni a gyönyörű halat. A 18 kilogrammos ponty fotózás és mérlegelés után visszanyerte szabadságát. Gratulálunk és további szép fogásokat kívánunk az őszi szezonra!

( forrás: http://www.sporthorgasz.eu )