Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2016.09.11 – vasárnap 11 óra – ECHO-TV

Országos Vadásznap és Somogy megyei Vadásznap Kaszón / FM Kupa – Erdőgazdaságok közötti vadász-lövész verseny Ravazdon / Zalai Vadászati Évadnyitó a Sohollári-völgyben

1-Kaszó

Országos Vadásznap és Somogy megyei Vadásznap Kaszón

Augusztus 27-én Kaszón rendezték meg az idei Országos Vadásznapot. Az Országos Magyar Vadászkamara és az Országos Magyar Vadászkamara Somogy Megyei Területi Szervezetének rendezvényén nagyjából 8000 fő fordult meg. Dr.  Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter megnyitó beszédében elmondta, a korszerű, ugyanakkor a jól működő régi gyakorlatokat megőrző vadgazdálkodási törvényben kidolgozták a tájegységi rendszert, az 52 tájegységet alapul véve kijelölték a vadászterületek határait.

3-FM Kupa

FM Kupa – Erdőgazdaságok közötti vadász-lövész verseny Ravazdon

Augusztus 25-én került sor a KAEG Zrt. szervezésében az erdőgazdaságok közötti vadász-lövész verseny záró fordulójára, az “FM Kupára”. A verseny célja az erdészeti kapcsolatok, a vadászati kultúra, a sportkapcsolatok ápolása, továbbá a versenysport népszerűsítése és a versenyzési lehetőség biztosítása volt. A ravazdi lőtéren megrendezett egész napos programot Dr. Bitay Márton Örs állami földekért felelős államtitkár nyitotta meg.

2-Sohollár

Zalai Vadászati Évadnyitó a Sohollári-völgyben

A Zalaerdő Zrt., az OMVK és a Vadászati Védegylet Zala megyei Szervezete augusztus 27-én rendezték meg a Zalai Vadászati Évadnyitó rendezvényt a Sohollári-völgyben. Az ünnepélyes megnyitót követően a vadásznapon sor került a Hét Vezér Emlékhely megkoszorúzására és megemlékezésre a Vadászok Emlékfájánál. Az érdeklődőket színes programok várták, úgy mint vadászkutya-és íjászbemutató, főzőverseny, gyermekműsorok, céllövészet, sörétes fegyver bemutató, alkotóművészek kiállítása.

Műsorunkat szeptember 11-én, vasárnap 11:00 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

www.hazaivadasz.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadasz