Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2016.09.03 – szombat 17:30 óra – ECHO-TV

Vadászkutyás Szakmai Nap Pörbölyön / Juhász és pásztorkutyák CAC kiállítása a Sárosfői Vadászháznál / “Őz hosszútávon! – Gazdálkodj okosan!” – Őzkonferencia az OMVK szervezésében

 

1Vadászkutyás Szakmai Nap Pörbölyön

Vadászkutyás szakmai napnak adott otthont a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központja 2016. augusztus 15-én Pörbölyön. A rendezvényen elhangzott előadások témája a vadászidény előtti felkészítés volt. A hivatásos vadászoknak az utánkeresési feladatokkal kapcsolatosan adtak tanácsot ezen a napon a szakemberek. A rendezvényt a Gemenc Zrt., valamint a Magyar Véreb Egylet Bács, Tolna és Baranya megyei körzete szervezte. A házigazda Zilai János nyugalmazott fővadász, vérebvezető volt.

kutya-2Juhász és pásztorkutyák CAC kiállítása a Sárosfői Vadászháznál

A Bakonyerdő Zrt. és a Kelet-Magyarországi Ebtenyésztők Egyesülete 2011. óta immár harmadik alkalommal választotta a Sárosfői Vadászháznál található páratlan környezetet Juhász- és pásztorkutyák CAC kiállításának helyszínéül. A rendezvény rendeget látogatót vonzott, főként családokat. A szervezők sokszínű programmal kedveskedtek kicsiknek és nagyoknak egyaránt – a programok közt szerepelt többek között lovaskocsikázás, kovács bemutató, tűzoltóautó bemutató, erdei iskolás játszóház és Napló sátor is.

67“Őz hosszútávon! – Gazdálkodj okosan!” – Őzkonferencia az OMVK szervezésében

Az Országos Magyar Vadászkamara Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottsága augusztus 24-én „Őz hosszútávon! – Gazdálkodj okosan!” címmel rendezett konferenciát hazánk legnagyobb állományú nagyvadfajáról. Az esemény az év egyik kiemelt programja volt a testület munkájában. Az őzről hasonló szakmai rendezvényt utoljára 2003-ban szerveztek.

Műsorunkat szeptember 3-án, szombaton 17:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

www.hazaivadasz.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadasz