Építsünk vadászautót – VI. rész: Oldalfellépő, gallytörő, lökhárító

Vadászautó építő sorozatunk hatodik részében Florin barátunk megmutatja, mely kiegészítőkkel lehet felszerelni autónkat, hogy az alkalmasabb legyen a terepi viszontagságok elviselésére!

20

„Ma egy városi terepjárót – SUV – hoztak be hozzánk és az ügyfél kérésére erre az autóra három részes kiegészítőt fogunk felszerelni. Ebbe beletartozik egy első gallytörő, két oldalfellépő és egy hátsó lökhárító védő elem. Véleményem szerint mindhárom kiegészítő fontos és praktikus eleme lehet az autónknak. Ha kimegyünk a terepre, akkor a gallytörő megvédi az autó elejét a kisebb bokrokról, gallyaktól, ágaktól, nem töri össze a műanyag lökhárítónkat, nem fog sérülni az autónk eleje. Az oldalfellépő abban segít, hogy könnyebben be-és kiszálljunk, valamint ha felállunk rá, akkor szét tudunk nézni a terepen. A hátsó védőelem pedig tolatásnál, apróbb koccanásnál védi meg az autó hátsó lökhárítóját a nagyobb sérülésektől.

3

2 1 23 19

14

13 11 17 9

22

12 11 10 5 6 7

20

Elkészültünk a mai munkánkkal, így az autó most már sokkal alkalmasabb lett arra, hogy terepen is nyugodt szívvel használjuk. A gallytörő, oldalfellépő és a hátsó lökhárító elemek jobban megvédik az autónkat a gallyfelverődésektől, útegyenetlenségektől és talán kicsit szebbé is tették. Használja egészséggel a kedves ügyfél!”

Filmünket január 31-én, vasárnap 11:00 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

www.fhmag.hu

https://www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

https://hu-hu.facebook.com/echotelevizio

http://www.echotv.hu/video/109512/20151220_Hazai_vadasz