Építsünk vadászautót! – III. rész: Ablakos kabin

Vadászautó építő sorozatunk harmadik részében Florin barátunk megmutatja, hogyan kell vadászautónkra ablakos kabint szerelni!

Pickup_ablakos kabin

7

A por- és vízmentes ablakos kabin segítségével autónk olyan plusz teret kap, melybe nemcsak a vadászfelszerelésünk java részét tudjuk elhelyezni, de hosszabb utaknál a kutyánknak komfortot, védelmet tudunk biztosítani. A felépítményen található két hosszanti sín is, amelyre kereszttartó felhelyezésével további csomagokat, felszerelést rögzíthetünk. A kabinban található több funkciós elektromos berendezéseket pedig autónk rendszere üzemelteti.  Ismerkedjünk meg ezzel a praktikus megoldással!

1 2 3 4

10

„Miután felhelyeztük a kabint az autóra, a kabin pótfék-lámpáját, hátsóablak fűtését és belső világítását fogjuk bekötni. A kabin üvegszálból készült, amely ellenáll az időjárási körülményeknek, napsütésnek, hidegnek, tehát jól viseli az extrém körülményeket. Hasznosnak tartom, mert egyrészt a benne található értékeink nem fognak beázni, másrészt meg is védi azokat.”

 11 12 16 14

17

“Tehát miután a kabint felhelyeztük az autóra, következik a nagyobb munka, ami abból áll, hogy rákötjük az autó rendszerére a kabint. Ez figyelmet, és precizitást igényel, hiszen az fogja működtetni az elektromos berendezéseket! Azt szeretnénk, hogy az autótulajdonosok könnyedén, rövid idő alatt le- és fel tudják szerelni a felépítményt. Ezt egy egyszerű csatlakozó széthúzásával meg tudjuk oldani, és így már le is kapcsolódhatunk kabinunkkal az autó villamossági részéről. “

16 15 9 8

Hogy a gyakorlatban hogyan néz ki az összeszerelés, a vasárnap 11 órai adásunkból megtudhatjuk!

Filmünket 2015. december 20-án, vasárnap 11:00 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

 

www.hazaivadasz.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadasz