Megnyílt az ország második Erdei Delikátesz üzlete Miskolcon

A vadhús megismertetéséhez, népszerűsítéséhez és így a fogyasztás növekedéséhez járulnak hozzá az Erdei Delikátesz üzletek

ed-1

 “Miskolc az Erdei Delikátesz bolthálózat második állomása. Ez nagy öröm számomra, hiszen azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél szélesebb körben ismerje meg a lakosság a Magyarország erdeiből származó élelmiszerek legjavát. Ebbe a sorba kiválóan illeszkedik a Miskolc belvárosában megnyílt következő Erdei Delikátesz bolt. Örülünk neki, hogy végre a miskolciak is megismerhetik, hogy milyen sokféle élelmiszert tud előállítani az állami erdőgazdasági cégportfólió, vagy akár a tíz nemzeti park is. A szürkemarha szalámiktól elkezdve, a kolbászokon, prémium minőségű vadhúsokon, fűszereken, borokon, lekvárokon, mézeken keresztül a faszénig bezárólag minden megtalálható itt. Abban reménykedünk, hogy a vadhús a magyar családok étrendjében nagyobb, egyre növekvő szerepet tud majd betölteni. Talán egy kicsit utol is tudjuk érni az Európai Uniós átlagot.” 

ed-7

Hazai Vadász: Öröm az, amikor megnyílik a második, majd az ötödik, hatodik üzlet, de egy kicsit felelősség is, hiszen ezeket a boltokat el kell látni. Lesz-e ehhez kellő áru-illetve termékháttér?

“A termékháttér nem okozhat problémát. Ez nem államilag dotált, finanszírozott üzlet, hanem pénzügyi kereskedelmi konstrukció. Gondolkozunk még franchise rendszerben, melyhez megfelelő alapanyag ellátás természetesen szükséges, de erre képesek vagyunk. Nyilván a piac majd ösztökélni fogja a termelőket, akár állami erdőgazdaságokról van szó, illetve ösztökélni fogja a feldolgozókat, hogy többet termeljenek, többet feldolgozzanak, mert van rá igény. Ahol pedig van fizetőképes kereslet, ott az államnak nincs szerepe, a kereskedelmi szférában megoldódnak ezek a kérdések.

ed-5

Örömmel ajánlom ezt a boltot a miskolciaknak, vegyék birtokba, leljék sok örömüket benne, vásároljanak sok finomságot az Erdei Delikátesz boltban!”– nyilatkozta Dr. Bitay Márton Örs, állami földekért felelős államtitkár, Földművelésügyi Minisztérium.

ed-2

“Egy országos hálózat kialakításán dolgozunk és valóban fél éven belül, ahogy megígértem, megnyílt a második üzlet. Reményeim szerint ebben az évben még azért további két-három boltot sikerül majd felavatnunk, elsősorban a megyeszékhelyeken, illetve Budapesten is. Az ellátással nem lesz probléma. Az erdőgazdaságok által biztosított vadhús és a vadételek elkészítéséhez minden egyéb más közvetlenül jut el a boltokba és így a vásárlóhoz. Az Erdei Delikátesz logót és a nevet oltalom alá helyeztük és az összes üzlet ezen név alatt és logóval fémjelezve fog megépülni, illetve berendezésre, kialakításra kerülni.

ed-8

Az Erdei Delikátesz logóval minden terméket, amely beminősítésre és forgalmazásra kerül ezekben a szaküzletekben el kívánunk majd látni. Ez is egy biztosíték a vásárlók számára, hogy egy megfelelő, magas minőséget tudnak megvásárolni. Szeretnénk minél több szakácskönyvet, receptúrát is forgalmazni. A VADEX Zrt. nagy örömmel adja át ezt a szaküzletet a miskolciaknak és reméljük, hogy nagy sikere lesz és sok látogatója, vásárlója a boltnak!” – Majoros Gábor vezérigazgató, VADEX Zrt.

ed-3

Filmünket 2015. július 5-én, vasárnap 11 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

 

www.fhmag.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo 

https://www.idokep.hu/horgasz

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadasz

v-2

https://www.facebook.com/PROGRAMOKHATVAN            

http://tavaszifesztival.hatvan.hu/