Szikrázó napsütésben a Velencei-tó fölött, a Bence-hegyen – 2015.02.19

Reggel mínusz fokok, délután szinte tavasz, szikrázó napsütés: így telnek mostanában a februári napok. Érthető, hogy nagy kedvvel láttunk hozzá a kinti forgatásokhoz. A HAZAI VADÁSZ stábja már járt a héten egy kilátónál, pontosabban a leendő helyén, a téli Bakonyban. Hatalmas élmény volt számunkra! Ezért szívesen vállaltuk be a Velencei-tó fölé magasodó Bence-hegyi forgatást.

b-1

Tavaly, az év végén már voltunk ezen a színhelyen, hiszen ünnepélyes keretek között akkor jelentette be a VADEX Zrt., hogy kilátó épül majd itt: http://fhmag.hu/video/hazai-vadasz-madarszemmel-a-velencei-to-folott-a-bence-hegy-2014-12-18 . Azon a decemberi napon délelőtt készültek a felvételek, most viszont késő délután, a naplemente előtt másfél órával kezdtünk hozzá a repüléshez.

b-2

A Bence-hegyen réges-régen állt egy kilátó, amely igen népszerű volt a maga korában. Az idő vasfoga azonban olyan szinten kikezdte, hogy évekig tilos volt még csak megközelíteni is, nemhogy felmenni rá.  Az új kilátóra tehát minden Velence-tavi természetszerető, és lokálpatrióta lakos nagyon vár. Nyílt pályázatot hirdetett a VADEX Zrt., hogy a legszebb, és legeredetibb kilátó kerüljön a Bence-hegyre: http://epiteszforum.hu/bence-hegyi-kilato-otletpalyazat .

b-3

b-6

b-9

b-10

A pályázat beadásának határideje holnap, 2015.február 20-án lejár, így nem véletlen, hogy stábunk most kereste fel az új kilátó helyét. A decemberi sajtótájékoztatón elhangzottakat, és a helyszíni felvételeket a HAZAI VADÁSZ TV Magazin március 1-i műsorából ismerhetik majd meg Nézőink!

 

Madárszemmel kisfilmünket hamarosan láthatják Nézőink!

 

TV filmünket 2015. március 1-én, vasárnap 11 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

 

http://echotv.hu/hazai-vadasz

www.fhmag.hu

http://www.idokep.hu/erdomezo 

www.facebook.com/echotelevizio

www.facebook.com/fhmag