Ilyen lesz majd a kilátás néhány hónap múlva egy kilátóból! – Kilátóhely nézőben a téli Bakonyban – 2015.02.18

A HAZAI VADÁSZ stábja a téli Bakonyban forgatott, kihasználtuk a napsütéses délután – szélcsend kombinációt, és a VERGA Zrt. erdészeinek vezetésével megmásztuk az egyik hóval fedett hegyet. Túrázásunk nem volt öncélú, hiszen egy érdekes feladatra vállalkoztunk: Látványt szerettünk volna rögzíteni!

vv-2

Egy olyan, még az idén építendő kilátó helyét kerestük fel, ahonnan a túrázó egyedülálló körképet kap majd a környékről. És, hogy ne csak a képzeletben, hanem valóságosan is láthassuk a tájat, ezért a drónt küldtük fel a jövőbeli kilátóterasz magasságába. Így Nézőinknek, Olvasónknak nem kell hónapokat várni, hanem már most élvezhetik a látványt!  A terepjárót az úton hagytuk, és gyalogosan vágtunk neki a hóval fedett hegyoldalnak.

v-1

A drón fel- és leszállóhelye “kézből”

A hegytetőn is összefüggő hótakaró fogadott minket, így a kis gépmadár ideiglenes fel- és leszállóhelyét szó szerint kézből oldottuk meg. Az időjárás továbbra is a kegyeibe fogadott minket, mert a szélcsend, és a szikrázó napsütés még “kitartott”!

v2-1

v2-2

v2-3

v2-5

v2-6

A képek önmagukért beszélnek, mi is csendben, és ámulva néztük. Még ma nézhető lesz a Madárszemmel kisfilmünk is, amelyet az akcióról forgattunk. Érdemes lesz tehát megmászni a hegyet, és testközelből átélni a látvány élményét! Természetesen beszámolunk majd az új kilátó avatásáról, átadásáról is.

(szöveg és képek: HAZAI VADÁSZ)

 

Madárszemmel kisfilmünket hamarosan láthatják Nézőink!

 

http://echotv.hu/hazai-vadasz

www.fhmag.hu

http://www.idokep.hu/erdomezo 

www.facebook.com/echotelevizio

www.facebook.com/fhmag