Ajánló – Backstage filmek – Különleges történetek a NEFAG Zrt. 2014-es, pusztavacsi trófeamustráján

A 2014-es vadászati idényben több trófeaszemlén megfordult a HAZAI VADÁSZ stábja. Mindegyiknél találtunk érdekességeket, amely egyrészt a trófeákban, vagy a helyszín kialakításában, másrészt a mustra lebonyolításában nyilvánult meg. Ezekről rendszeresen be is számoltunk Nézőinknek, Olvasóinknak. A forgatások során felvett témákból – idő híján – természetesen nem minden kerülhetett az aktuális TV Magazinba. Ezekből az érdekesnek ígérkező anyagokból backstage filmeket készítettünk, amelyeket rendszeresen megosztunk Nézőinkkel. Ezekkel a filmekkel azonban nemcsak a HAZAI VADÁSZ web- és Facebook oldalán találkozhatnak, hanem a Partnereink FILMTÁR szolgáltatása- weboldalukon banner formájában – is lehetőséget biztosít a megkeresésre és a többszöri megtekintésre.

tr

A sorban most a NEFAG Zrt. pusztavacsi Trófeamustrája következik, ahol az évek során azt a gyakorlatot követik, hogy a kísérő vadászok valamennyi trófeát bemutatják a szemlére összegyűlt vadásztársaknak, érdeklődőknek. Felidézik az elejtés körülményeit, és elemzik is az aktuális trófeát. Érdemes megnézni újra a trófeamustráról készült TV Magazin felvételt is, majd jöhet sorban a  sorszámozott 12+1 történet, a Backstage – Különleges történetek a trófeamustrán című film.

A mai naptól kezdve – 2014. december 28 – minden nap felkerül weboldalunkra 1 új történet!

“Itt a pusztavacsi vadászterületen, amely a Nagykunsági Erdőgazdaság Zrt.-nek az egyetlen nagyvadas területe, a 2014-es dámszezon nagyon szépen zárult. Örülünk annak, hogy ilyen érmes arányban, ilyen koros bikák kerültek terítékre, és hogy az új vadászházunkkal, és ezzel a környezettel méltó helyet tudtunk biztosítani a 2014-es trófeamustrának. A pusztavacsi dámos terület egy ívelő, fejlődő szakaszban van.

A trófeák is ezt a stádiumot mutatják, hogy mindig tudunk egy kicsit fejlődni. Trófeamustráink rendezése az elejétől kezdve úgy lett kialakítva, hogy itt a kísérő vadászok ott vannak a közreműködésükkel elejtett dámbika trófeája mellett. Beszámolnak a vadászat körülményeiről, és ez a jelentős tapasztalatcsere minden jelenlévő szakmai fejlődését szolgálja.” – Dégi Zoltán vezérigazgató, NEFAG Zrt.

 

A Backstage – Különleges történetek a trófeamustrán filmeket a mai naptól láthatják Nézőink a www.hazaivadasz.hu és a www.facebook.com/fhmag oldalakon!

 

http://echotv.hu/hazai-vadasz

www.fhmag.hu

http://www.idokep.hu/erdomezo 

www.facebook.com/echotelevizio

www.facebook.com/fhmag

 

(szöveg és kép: HAZAI VADÁSZ )