2015-ben is „Muzsikál az erdő”

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2015-ben a 12. évadára készül. Az év legnagyobb eseménye a „Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok 9 napos programfolyama június 27-e és július 5-e között kerül megrendezésre.

Muzsikál az Erdő logója

Hűek maradunk hagyományos szervezési elveinkhez: a család valamennyi tagja talál számára vonzó és tartalmas feltöltődési lehetőséget. Várjuk a régi ismerőseinket és az újonnan bekapcsolódó érdeklődőket a teljes egészében ingyenes programjainkra. A Príma Díjas és Nógrádikum Díjas rendezvény valamennyi napján lélekben felkészülünk a szakvezetéses erdei séta során a klasszikus zenei és a népzenei koncertekre, ahol országos, sőt világhírű előadóművészek és a helybéli művészeti élet kiválóságai nyújtanak egyszeri, megismételhetetlen erdei koncertélményt.

Útközben a Muzsikál az erdőn

Nem marad el az erdei sport, a színvonalas zenei és kézműves gyermekprogram, a helyi termelők bemutatkozása. Megismerkedhetünk a fenntartható gazdálkodás példáival, valamint tudományos ismeretterjesztő előadásokon bővíthetjük tudásunkat az erdő és a művészetek témakörében. A természethez kötődő képzőművészeti kiállítások, a „Muzsikál az erdő”-s pályázatok is a rendezvény oszlopos tagjaivá váltak. Minden nap zárásaként alkalma nyílik a résztvevőknek kötetlen beszélgetésre, a vendéglátó település megismerésére, hiszen a „Muzsikál az erdő” minden nap más-más településen jelentkezik, ezzel is népszerűsíteni kívánja a vidék, az erdő értékeit.

bea és dongó

Backstage – Muzsikál az Erdő – Palya Bea és Szokolai Dongó Balázs a Nagy Cédrusnál – https://www.youtube.com/watch?v=NXWKxCaNfVY

2013-ban elkezdődött az országos rendezvénysorozattá válás folyamata, amely 2015-ben is folytatódik. Az ország különböző régióiban jelentkezik majd a „Muzsikál az erdő”, a pontos helyszínek és időpontok egyeztetés alatt vannak.

Várunk minden erdőjáró, művészetkedvelő látogatót a 2015-ös év „Muzsikál az erdő” rendezvényeire. Hiszen ha „Muzsikál az erdő”, akkor „jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés”!

(szöveg és képek: „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat szervezői – http://www.muzsikalazerdo.hu/2014/index.php )