Backstage – YAD lítium LED-es világító úszó – Éjszakai matchezés a Fenyves-tavon!

Az utolsó májusi nap késő délutánján érkezett a HAZAI HORGÁSZ stábja a Fenyves-tóhoz, ahová néhány perccel később befutott a DOVIT TEAM két oszlopos tagja, Jámbor Attila és Szikszai Berci is. A tó – mint mindig! – most is lenyűgözte látványával  barátainkat, így kis késedelemmel kezdtünk hozzá a szürkületi, és az éjszakai matchezéshez. Ahogy a tavalyi Aranypikkely Horgásztavi éjszakai úszós “kiruccanásunkkor” tettük, most is a DOVIT etetőanyagokra, és a YAD lítium LED-es világító úszókra építettük a horgász stratégiánkat. A napfényes behorgászáshoz is már a megszokott YAD 6 grammos slider került a főzsinórra.
IMG_2845
Attila bekeverte az etetőanyagot, melyet koncentráltan be is csúzlizott a kiszemelt távolságra. Némi csonti is került a csúzli kosarába, sőt ütemesen be is röppent az úszók köré. Nem is kellett sokat várni! A vártnál hamarabb megjelentek a dévérek, és rekord idő alatt az első pontyok is. Persze egyre sötétedett – erre már nagyon vártunk! – így végre oka volt az úszók szét- és összeszerelésének.
IMG_2882
IMG_2884
IMG_2885

Csak a csillagos ég adott némi fényt ….

IMG_2892

…és természetesen a LED-es világító úszó.

IMG_2898

IMG_2905

Az utolsó éjszakai “jövevény”, ez a gyönyörű tükrös is értékelte úszós tudományunkat. A DOVIT TEAM-es fiúk késő délutáni, éjszakai matchezéséről hamarosan terjedelmes cikkel jelentkezünk, a filmünket pedig júliusban láthatják Nézőink!

IMG_2907

Írjátok meg, fotózzátok le, gyűjtsétek össze a tapasztalataitokat! Olvassuk együtt a www.fhmag.hu és a www.idokep.hu/horgasz oldalon!

 

A YAD lítium LED-es waggler/slider úszó

A YAD lítium LED-es waggler/slider úszó

Mind a 14 -féle – waggler, hagyományos keszegező, pontyozó és csukázó – LED-es YAD világító úszó részt vehet a cikkpályázatban, így szinte valamennyi halfajunk éjszakai úszós horgászmódszere egyformán szerepet kaphat!

Mind a 14 -féle – waggler, hagyományos keszegező, pontyozó és csukázó – LED-es YAD világító úszós sztori érdekel minket, így szinte valamennyi halfajunk éjszakai úszós horgászmódszere egyformán szerepet kaphat!

assa

Szeretnénk, ha minél többen kipróbálhatnák a YAD lítium LED-es világító úszót. Ezért kizárólag a világító úszók vonatkozásában rendkívüli szállítási akcióval szeretnénk megkönnyíteni a beszerzést!

IMG_2915-700x525

Ennek lényege, hogy 1 db úszó postaköltsége: 290,-Ft azaz kettőszáz-kilencven Forint!

Ehhez nem kell mást tenni, mint a www.ehorgasz.hu oldalról kiválasztani, és megrendelni a kívánt YAD lítium LED-es világító úszót (úszókat). Majd az alább látható bankszámlaszámra átutalni a rendelés visszaigazolásában szereplő végösszeget.

Példák: 6 grammos waggler úszó esetén – cikkszáma:  6004-6

1 db úszó rendelése esetén:  2.200,-Ft (úszó) + 290,-Ft ( postai szállítás)= 2.490,-Ft

2 db úszó rendelése esetén:  4.400,-Ft (úszók) + 580,-Ft ( postai szállítás)= 4.980,-Ft

A pénz beérkezését követően 5 munkanapon belül postai szállítással feladjuk a megrendelt úszót (úszókat).

A banki átutalás az alábbi számlaszámra küldhető:
CITY SPORT BT 1063 Budapest Szinyei M. P. u. 21

OTP 11720049-20001247

Ha az úszó vásárlással, vagy a szállítással kapcsolatban bármilyen kérdés van, kérjük hívja a 06-20-442-7019 számot, vagy írjon nekünk az info@fhmag.hu címre.

A YAD lítium LED-es 6 grammos úszó így működött egy tavalyi éjszakai matchezésen. Különösen ajánljuk a 10:00 perctől történt eseményeket! Jó szórakozást!

http://www.youtube.com/watch?v=Zp3VCma_TdU  

yad-1

 

A Fenyves-tavon forgatott filmünket a HAZAI HORGÁSZ TV Magazinban júliusban láthatják Nézőink, az ECHO TV csatornán!

 

http://echotv.hu/hazai-horgasz

www.fhmag.hu

http://www.idokep.hu/horgasz

www.facebook.com/echotelevizio

www.facebook.com/fhmag

 

( szöveg és képek: HAZAI HORGÁSZ )