YAD lítium LED-es világító úszók – Az éjszakai úszózás megbízható eszközei

“Az éjszakai úszózás egy olyan rendkívül izgalmas horgászmódszer, amelyet érdemes kipróbálni!

 

Éveken keresztül hagyományosan matcheztem, míg az egyik forró nyári nap hatására, kicsit eltolva a horgászatra szánt időt, késő délután kezdtem hozzá. Az előkészületekkel “elpepecseltem” az időt, így az etetés utáni első bedobás bizony már jócskán a szürkület kezdetén történt.

Korábban a gyermekeimtől ajándékba kapott  6 grammos YAD lítium LED-es világító úszó jutott az eszembe. Kibontatlan csomagolásban ott lapult a dobozomban, nem hittem, hogy az idén még kipróbálom.

Kevés hezitálás után – hazamenjek vagy szereljek – úgy döntöttem: itt az alkalom, hogy kipróbáljam! Az egyre fogyó fényben persze még lassabban sikerült az átszerelés, de végül összeállt a világító úszós szerelék. Igazi felfedezőnek éreztem magam, hiszen új területre tévedtem!

Elöntött a kíváncsiság érzése, és ezért a szokottnál is távolabbra dobtam be szerelékemet: vajon mennyire lehet majd látni? Alig vártam, hogy beálljon az úszó. Erős, kontrasztos fénnyel “jelentkezett be” a bóbita és még két csík. “Szóval ilyen!” – Órámra néztem és már nyúltam is a mobilom felé. “Kicsit tovább maradok!”

 

Írta meg nekünk Pintér Károly kaposvári Olvasónk tavalyi éjszakai úszós élményét. Az idén is számítunk az éjszakai úszózást kedvelő és gyakorló, a YAD lítium LED-es világító úszókat szerető sporttársaink írásaira, és fotóira. Ezért várjuk a tapasztalatokat!

Már eltelt egy-két hét a YAD lítium LED-es világító úszó tesztjeinek megjelenése...

YAD lítium LED-es világító úszó akcióban – kora este és…

....és éjszakai forgatása óta, és azóta kaptunk jó néhány érdeklődő emailt

….az éjszakai forgatáson : http://www.youtube.com/watch?v=Zp3VCma_TdU

A YAD lítium LED-es waggler/slider úszó

A YAD lítium LED-es waggler/slider úszó

Írjátok meg, fotózzátok le, gyűjtsétek össze a tapasztalataitokat! Olvassuk együtt a www.fhmag.hu és a www.idokep.hu/horgasz oldalon. Ebben mind a 14 -féle – waggler, hagyományos keszegező, pontyozó és csukázó – LED-es YAD világító úszó részt vehet, így szinte valamennyi halfajunk éjszakai úszós horgászmódszere egyformán szerepet kaphat!

Mind a 14 -féle – waggler, hagyományos keszegező, pontyozó és csukázó – LED-es YAD világító úszó részt vehet a cikkpályázatban, így szinte valamennyi halfajunk éjszakai úszós horgászmódszere egyformán szerepet kaphat!

Mind a 14 -féle – waggler, hagyományos keszegező, pontyozó és csukázó – LED-es YAD világító úszó részt vehet a cikkpályázatban, így szinte valamennyi halfajunk éjszakai úszós horgászmódszere egyformán szerepet kaphat!

assa

Szeretnénk, ha minél többen kipróbálhatnák a YAD lítium LED-es világító úszót. Ezért kizárólag a világító úszók vonatkozásában rendkívüli szállítási akcióval szeretnénk megkönnyíteni a beszerzést!

IMG_2915-700x525

Ennek lényege, hogy 1 db úszó postaköltsége: 290,-Ft azaz kettőszáz-kilencven Forint!

Ehhez nem kell mást tenni, mint a www.ehorgasz.hu oldalról kiválasztani, és megrendelni a kívánt YAD lítium LED-es világító úszót (úszókat). Majd az alább látható bankszámlaszámra átutalni a rendelés visszaigazolásában szereplő végösszeget.

Példák: 6 grammos waggler úszó esetén – cikkszáma:  6004-6

1 db úszó rendelése esetén:  2.200,-Ft (úszó) + 290,-Ft ( postai szállítás)= 2.490,-Ft

2 db úszó rendelése esetén:  4.400,-Ft (úszók) + 580,-Ft ( postai szállítás)= 4.980,-Ft

A pénz beérkezését követően 5 munkanapon belül postai szállítással feladjuk a megrendelt úszót (úszókat).

A banki átutalás az alábbi számlaszámra küldhető:
CITY SPORT BT 1063 Budapest Szinyei M. P. u. 21

OTP 11720049-20001247

Ha az úszó vásárlással, vagy a szállítással kapcsolatban bármilyen kérdés van, kérjük hívja a 06-20-442-701906-20-442-7019 számot, vagy írjon nekünk az info@fhmag.hu címre.

A YAD lítium LED-es 6 grammos úszó így működött egy tavalyi éjszakai matchezésen. Különösen ajánljuk a 10:00 perctől történt eseményeket! Jó szórakozást!

http://www.youtube.com/watch?v=Zp3VCma_TdU  

yad-1

( szöveg és képek: HAZAI HORGÁSZ )