Backstage – Hidvégi Béla legújabb könyve: “Hegyen innen, hegyen túl” – Premier a februári FeHoVa Kiállításon!

Ahogy azt a külhoni vadászat szerelmesei és Hidvégi Béla világvadász tisztelői már megszokhatták, a nemzetközi szinten legismertebb magyar vadász ezúttal is valami újdonsággal készül a februári FeHoVa kiállításra.

HB-1

Ott fogja ugyanis bemutatni legújabb könyvét, amely a „Hegyen innen, hegyen túl” címet viseli majd. Bár a vadászirodalmi különlegesség hivatalos premierjére február közepéig még várni kell, a Hazai Vadász Nézőit  a január 19-i adásunkban beavatjuk majd néhány „műhelytitokba”…

Hidvégi könyv-SÁRGA

A Prihoda Judit festőművész által illusztrált kötet nem csupán a vadászoknak, hanem minden természetszerető olvasónak tartogat érdekességeket.

HB-3

Kilenc nagy fejezetét a szerző életét gyermekkorától napjainkig bemutató, vadászati és üzleti pályafutását összefoglaló önéletrajzi visszaemlékezések színesítik. Ráadásul komoly – a középiskolások, valamint a felsőfokú intézményekben tanulók számára különösen hasznos – oktatóanyagnak is tekinthető, azáltal, hogy a benne szereplő vadfajokat részletesen bemutatja.

Filmünket a HAZAI VADÁSZ TV Magazin január 19-i adásában, vasárnap délelőtt 11 órakor láthatják Nézőink az ECHO TV csatornán!

http://echotv.hu/hazai-vadasz

www.fhmag.hu

www.facebook.com/echotelevizio

www.facebook.com/fhmag

( szöveg: HAZAI VADÁSZ, képek: Hidvégi Béla, HAZAI VADÁSZ )