M5 TV – Gasztro percek – Rakott, gombás, paprikás csirkecomb – 2021/38. adás – 2021.09.18.

Egy pörkölt alap készítése után, ebben pároljuk az apró kockára vágott csirkecombot, majd később gombát és tejfölt hozzáadva ízesítjük. Ezután összekeverjük a megfőzött lebbencs tésztával, majd kizsírozott, zsemlemorzsázott tepsibe helyezzük. Felkarikázott paradicsomot, paprikát és mozzarellát teszünk rá. Tejföllel megkenve sütőbe helyezzük, majd készre sütés után tálaljuk.

 

lebbencs                           0,25 kg
csirkecomb                       1 kg
vöröshagyma                   2 közepes fej
tv paprika                         1 db
paradicsom                      1 db
színes paprika                   0,08 kg

fokhagyma
gomba                             0,15 kg
mozzarella                       2 cs
vaj
erős paprikakrém