M5 TV – Erdei utakon – Reviczky Gáborral – Ajánló – 2021/3. adás – 2021.01.16. szombat 12:40

– Állati figurák a porcelángyárból
– Muzsika és fotóművészet Gyula-Városerdőből
– Erdő Ernő bácsi meséi – Kik azok a vadászok?
– Vadászörökség – hagyomány nemzedékeken át…

 

Állati figurák a porcelángyárból

A közelmúltban egy olyan szemet gyönyörködtető kiállításon tettünk látogatást, ahol vadászati tematikájú porcelánokat tekinthettünk meg. A helyszín ezúttal is Herend, ahol ezen fantasztikus alkotások és más porcelántermékek is manufakturális módszerrel, vagyis kézzel készülnek. Hogy hogyan? Most megmutatjuk Önöknek!

Muzsika és fotóművészet Gyula-Városerdőből

December 21-étől ha lassan is, de hosszabbodnak a nappalok, így egyre kevesebb időt kell sötét, télies és szomorkás hangulatban töltenünk. Mi is hozzájárulunk most a jobb közérzethez, hiszen egy erdei koncertre látogatunk, ahol a klasszikus zenének jutott a főszerep. Emellett a fotóművészet is képviseltette magát a Gyula-Városerdő fákkal körülölelt erdei kápolnájában.

Erdő Ernő bácsi meséi – Kik azok a vadászok?

A hivatásos vadászok azok a személyek, akik – ha kell – gondoskodnak az állatok táplálék ellátásról és zavartalan életüket is biztosíthatják az erdei élet színterén.

Vadászörökség – hagyomány nemzedékeken át…

Az öregebb generáció átadja helyét a fiatalabbnak. A vadászat hagyománya generációról-generációra öröklődik, így a lényegi tudás legjava hatja át a soron következő ifjak gondolkodását is. A természet és a vad szeretete kiapadhatatlanul, éveken, sőt, inkább évtizedeken keresztül fennmarad. Ez a vadászörökség.

 

Premier műsorunkat 2021. január 16-án, szombaton 12 óra 40 perckor láthatják Nézőink az M5 TV csatornán!