„Muzsikál az erdő”- Mátrai Művészeti Napok – 2020. július 4 –12. – Előzetes e heti műsorunkból: 06.27 szombat 13:20 – M5 TV

„Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2020-ban a 17. évadára készül. Fő célja az erdő és a zene, a művészet erejével a környezettudatos, fenntartható életvitel irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit. Az év legnagyobb eseménye a „Muzsikál az erdő”– Mátrai Művészeti Napok 9 napos programfolyama július 4-e és 12-e között kerül megrendezésre.

Részletes program:

http://www.muzsikalazerdo.hu/2018/files/2020/me2020.pdf

Hűek maradunk hagyományos szervezési elveinkhez: Különleges erdei helyszínekre hívjuk a rendezvényre érkezőket, ahol a család valamennyi tagja talál számára vonzó és tartalmas feltöltődési lehetőséget. Várjuk a régi ismerőseinket és az újonnan bekapcsolódó érdeklődőket ingyenes programjainkra!

A Príma, Nógrádikum és Nívó Díjjal, „Minősített Fesztivál” címmel rendelkező rendezvény valamennyi napján lélekben felkészülünk a szakvezetéses erdei séta során a klasszikus zenei és a népzenei erdei koncertekre……

…..ahol országos, sőt világhírű előadóművészek és a helybéli művészeti élet kiválóságai nyújtanak egyszeri, megismételhetetlen erdei koncertélményt. Nem marad el az erdei sport, a színvonalas zenei és kézműves gyermekprogram, a helyi termelők bemutatkozása. Megismerkedhetünk a fenntartható gazdálkodás példáival, valamint tudományos ismeretterjesztő előadásokon bővíthetjük tudásunkat az erdő és a természetvédelem témakörében. A természethez kötődő „Muzsikál az erdő”-s pályázatok – fotó, irodalom és gyermekrajz – a rendezvény oszlopos tagjaivá váltak.

Minden nap zárásaként alkalma nyílik a résztvevőknek kötetlen beszélgetésre, a vendéglátó település megismerésére, hiszen a „Muzsikál az erdő” minden nap más-más településen jelentkezik, ezzel is népszerűsíteni kívánja a vidék, az erdő értékeit.

„Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok tervezett helyszínei: Gyöngyöspata, Gyöngyös – Kékestető, Abasár, Szurdokpüspök, Pásztó – Mátrakeresztes, Salgótarján – Eresztvény, Gyöngyöstarján, Fülek, Tar – Fenyvespuszta.

Várunk minden erdőjáró, művészetkedvelő látogatót !

Hiszen ha „Muzsikál az erdő”, akkor jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés!