Ajánló – 280.adás – HAZAI VADÁSZ – 2019.09.27 péntek este 19:00 óra – HAZAIVADASZ.HU

Gímkonferencia Rédén a Vértesi Erdő Zrt. szervezésében/Győr-Balaton kerékpárút fejlesztése a VERGA Zrt.-nél/Megnyílt a felújított Aliréti vadászház/”Természet a Művészetekben” komolyzenei koncert

 

Gímkonferencia Rédén a Vértesi Erdő Zrt. szervezésében

Konferencia a Minőségi Gímszarvasért címmel szervezett közös eszmecserét szeptember 3-án a Vértesi Erdő Zrt. Többek között, a régmúlt idők gazdálkodása, az üzemterv bemutatása és a gímbika trófeabírálata tematikákban hallhattak értékes gondolatokat a jelenlévők.

Győr-Balaton kerékpárút fejlesztése a VERGA Zrt.-nél

Megkezdődtek a Győr-Balaton kerékpárút első szakaszának építési munkálatai a Gyulafirátót és Eplény közti szakaszon. A 4,5 kilométer hosszú, makadám burkolatú kerékpárút, amelyet a Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. (VERGA) 40 millió forintos saját forrásából és 80 millió forint kormányzati támogatásból finanszíroznak, az év végére készül el.

Megnyílt a felújított Aliréti vadászház

Szeptember 23-án a SEFAG Zrt. beruházásaként adták át az Aliréti vadászházat, amely a Balaton közeli észak-somogyi régió legújabb gyöngyszeme. A Ságvár és Balatonendréd között, festői környezetben, egy kis tó partján álló épület várja ezentúl a környező tájakról érkező, megfáradt turistákat.

“Természet a Művészetekben” komolyzenei koncert

Az OMVK Fejér Megyei Területi Szervezetének köszönhetően, szeptember 6-án, Martonvásáron egy kellemes élményben lehetett részük a komolyzene kedvelőinek. A modern feldolgozású zeneművekben a jelen kort idéző zenei elemek és hangszerek mellett a főszereplő a hegedű volt.

Premier műsorunkat 2019. szeptember 27-én, pénteken 19:00 órakor láthatják Nézőink a www.hazaivadasz.hu oldalunkon!