Ajánló – 277.adás – HAZAI VADÁSZ – 2019.09.06 péntek este 19:00 óra – HAZAIVADASZ.HU

Győr-Moson-Sopron megyei Vadásznap Göbös-majorban/OMVK elnökségi ülés Hatvanban/STIHL regionális verseny és megyei vadásznap Bükkzsércen/29. Zala megyei Vadásznap Soholláron

Győr-Moson-Sopron megyei Vadásznap Göbös-majorban

Augusztus 24-én a KAEG és a TAEG Zrt. közös szervezésében immár hatodik alkalommal Göbös-majorban tartották meg a Győr-Moson-Sopron megyei Vadásznapot. Az idei rendezvény színes szabadtéri programjaival most is rengeteg érdeklődőt vonzott.

OMVK elnökségi ülés Hatvanban

Az Országos Magyar Vadászkamara Elnöksége 2019. augusztus 16-án tartotta soron következő ülését, melyen döntött a Vadgazdálkodási Alap idei pályázati kiírásáról. A napirendi pontok számos olyan lényeges területet érintettek, amelyek biztosítják a fenntartható működést, valamint a vadászat társadalmi elfogadottságának elősegítését. A döntéshozó grémium elfogadta a 2019. augusztus 1-ig elszámolásra benyújtott kiemelt kamarai célok pénzügyi keretéből megvalósult programok megvalósulási jelentéseit, valamint az egyebek napirendi pontban elfogadta az országos jótékonysági vadászat megszervezésével való közösségvállalást, döntött több Vadászkamara szempontjából releváns jogszabályváltoztatás kezdeményezéséről, valamint elfogadta a plasztik kártyák bevezetésének állásáról szóló tájékoztatást.

STIHL regionális verseny és megyei vadásznap Bükkzsércen

Augusztus 31-én Bükkzsercen zúgtak fel a motorfűrészek, ahol a STIHL Észak-Kelet magyarországi regionális versenyén a legjobb favágók mérhették össze tudásukat négy pályán, két fordulóban. Az Országos Fakitermelő Versenyen túl azonban a megyei vadásznap is tárt kapukkal fogadta a látogatókat, hiszen közös helyszínen, a Bükkzsérci Rendezvényparkban zajlott e két esemény.

29. Zala megyei Vadásznap Soholláron

Augusztus 31-én ismét vadásznapi rendezvénynek adott otthon Sohollár völgye. A festői szépségű területen egyebek mellett kulturális és vallási események, valamint szakmai bemutatók és főzőversenyek is várták a nagyérdeműt.

 

Premier műsorunkat 2019. szeptember 6-án, pénteken 19:00 órakor láthatják Nézőink a www.hazaivadasz.hu oldalunkon!