Ajánló – 270.adás – HAZAI VADÁSZ – 2019.07.26 péntek este 19:00 óra – HAZAIVADASZ.HU

Böjte Csaba a VII. Balatoni Csillagösvény Missziós Körúton / Interjú Valaczkai Erzsébet Csergezán-díjas grafikus-festőművésszel / „Muzsikál az erdő”– Mátrai Művészeti Napok

Böjte Csaba a VII. Balatoni Csillagösvény Missziós Körúton

A Dévai Szent Ferenc Alapítvány és a Bakonyerdő Zrt. 2019. július 11-én szabadtéri szentmisét szervezett a VII. Balatoni Csillagösvény Missziós Körút balatonfüredi állomásán Böjte Csaba ferences szerzetessel és a Magyar Örökség Díjas Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkarral.

Interjú Valaczkai Erzsébet Csergezán-díjas grafikus-festőművésszel

“Feladatomnak érzem, hogy megörökítsem és megmutassam az embereknek- de főleg a gyerekeknek- a természet kisebb- nagyobb csodáit.” – Az Orosházán született festőművésznek ez a legnagyobb hivatása. Élete során munkáját számtalan díjjal jutalmazták: 2008-ban Magyar Vadászati Védegylet A Magyar Vadászatért Érdemérmet adományozott számára, 2011-ben Dr. Egyed István emlékplakettet vehetett át, 2013-ban Nimród díjat, 2014-ben Magyar Arany Érdemkeresztet kapott. Valaczkai Erzsébettel munkásságáról otthonában, Tarnaleleszen beszélgettünk.

„Muzsikál az erdő”– Mátrai Művészeti Napok

A „Muzsikál az erdő”– Mátrai Művészeti Napok 9 napos programfolyama június 29-e és július 7-e között került megrendezésre Tar -Fenyvespusztán, Gyöngyöstarján -Fajzatpusztán, Abasáron, Salgótarján –Eresztvényen, Mátraverebély -Szentkúton, Pásztó –Mátrakeresztesen, Szurdokpüspökin, Gyöngyöspatán és a Kékestetőn.

Premier műsorunkat 2019. július 26-án, pénteken 19:00 órakor láthatják Nézőink a www.hazaivadasz.hu oldalunkon!