Ajánló – 269.adás – HAZAI VADÁSZ – 2019.07.19 péntek este 19:00 óra – HAZAIVADASZ.HU

STIHL Országos Fakitermelő Verseny Császári Regionális Elődöntő és Méhészeti Nap a Vértesi Ertő Zrt.-nél / Futócéllövő Európa-bajnokság a Bakonyerdő Zrt.-nél / Kelta Ünnep a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. szervezésében

STIHL Országos Fakitermelő Verseny Császári Regionális Elődöntő és Méhészeti Nap a Vértesi Ertő Zrt.-nél

2019. június 15-én rendezték meg Császáron, az Egresi-réten a STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozat Regionális Elődöntőjét, mely egyben Méhészeti Nap is volt. Az érdeklődőket STIHL-Roadshow, hagyományos fakitermelő bemutató, kétkezes fűrészelés versenyszám, alpintechnikai bemutató és a méhészeti ágazatot népszerűsítő sátrak várták.

Futócéllövő Európa-bajnokság a Bakonyerdő Zrt.-nél

A Magyar Sportlövők Szövetsége 2019. július 8-15. között a Bakonyerdő Zrt. gyenesdiási lőterén rendezi a Futócéllövő Európa-bajnokságot, amelyen a szakág színe-java, 10 országból közel 80 résztvevő mutathatja meg egyedülálló tudását és élvezheti a hagyományos magyar vendégszeretetet a Balaton közvetlen közelségében.

A futócéllövészet hazánkban óriási hagyományokkal rendelkezik, versenyzőink az elmúlt évtizedek során számos világ- és Európa-bajnoki címet szereztek. A szakág egyik legkiemelkedőbb bázisa a csodálatos környezetben fekvő gyenesdiási lőtér valamint az itt működő, az olimpiai résztvevő Major Veronika nevével fémjelzett BEFAG Keszthelyi Erdész Lövészklub. Nem csoda, hogy az idei kontinens viadal megrendezését is eme nagyszerű és folyamatosan megújuló létesítménybe álmodtuk meg.

Ez a különleges sportesemény jól illeszkedik a Magyar Sportlövők Szövetsége immár több éve tartó és egyre sikeresebb sportdiplomáciai törekvéseibe.

Kelta Ünnep a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. szervezésében

2019. július 6. A Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. kezelésében lévő Soproni Parkerdő legjelentősebb és leglátogatottabb történelmi emlékhelye a Várhely. 2005 óta minden évben a Várhelyen kerül megrendezésre a Kelta Ünnep, amelynek célja az ősi hagyományok felelevenítése és megőrzése az utókor számára.

Premier műsorunkat 2019. július 19-én, pénteken 19:00 órakor láthatják Nézőink a www.hazaivadasz.hu oldalunkon!