Ajánló – 268.adás – HAZAI VADÁSZ – 2019.07.12 péntek este 19:00 óra – HAZAIVADASZ.HU

Örökerdő gazdálkodási szakmai nap a Bakonyerdő Zrt.-nél / Erdészeti Szakmai Fórum a VERGA Zrt.-nél / 5. Kos Fashion verseny a KAEG Zrt. Ravazdi lőterén / Hivatásos Vadászok Országos Szakmai Versenye

Örökerdő gazdálkodási szakmai nap a Bakonyerdő Zrt.-nél

Június 19-én szakmai napot tartottak a Bakonyerdő Zrt.-nél “Örökerdő gazdálkodás és jelölési gyakorlati bemutató” címmel.

A rendezvény a Thüringiai Állami Erdészet, az OEE Örökerdő Szakosztály és a Bakonyerdő Zrt. közös rendezvénye, ahol a német kollégák mutatták be az örökerdő gazdálkodási gyakorlatukat hazai környezetben.

Erdészeti Szakmai Fórum a VERGA Zrt.-nél

A VERGA Zrt. 2019. június 28-án Erdészeti Szakmai Fórumot rendezett Alsóperén.

A fórumon az alábbi előadások hangzottak el:

  • Halapi Nándor nyugdíjas igazgató: erdészeti szakképzés
  • Dr. Nagy Daniel osztályvezető, igazgató-helyettes, Országos EUTR erdészeti főfelügyelő: EUTR a gyakorlatban
  • Nagy Frigyes Vince erdészeti szakmai referens: Szakszemélyzeti VHR

Az előadások után a vendégeknek lehetőségük volt a témákhoz kapcsolódó kérdések felvetésére, véleményke, hozzászólások megtételére.

5. Kos Fashion verseny a KAEG Zrt. Ravazdi lőterén

Családias, baráti légkörben zajlott le az 5. Kos Fashion (Társad a vadászaton!) sportvadász vándorkupa és lövészverseny.

A csodaszép adottságú, gyönyörű, nyári színekben pompázó Magyalosi lőtéren kipróbálhatta magát a család minden tagja hisz a kicsi, 10 év alatti gyerekektől a szenior korosztályig volt sokféle versenykategória.

A verseny célja a vadászati kapcsolatok, vadászati kultúra, sportkapcsolatok ápolása volt.

Hivatásos Vadászok Országos Szakmai Versenye

A sokoldalú, számtalan kreatív elemet tartalmazó kétnapos Hivatásos Vadászok Országos Szakmai Versenyére 2019. július 3-4. között került sor a buji Táncsics Vadásztársaság vadászterületén, házigazda a Vadászkamara Szabolcs-Szatmár Bereg megyei Területi Szervezete volt. A megye meghatározó erdőgazdasága, a Nyírerdő Zrt., valamint a megyei Kormányhivatal is oroszlánrészt vállaltak a nagyszabású rendezvény lebonyolításában.

Premier műsorunkat 2019. július 12-én, pénteken 19:00 órakor láthatják Nézőink a www.hazaivadasz.hu oldalunkon!