Ajánló – 265.adás – HAZAI VADÁSZ – 2019.06.14. péntek este 19:00 óra – HAZAIVADASZ.HU

Csontos István Emlékverseny a KAEG Zrt. Magyalosi lőterén / STIHL Versenysorozat Pilisszentiváni Regionális Elődöntője / V4 Vadászati Konferencia Bélmegyeren

Csontos István Emlékverseny a KAEG Zrt. Magyalosi lőterén

Immáron harmadszor rendezték meg a KAEG Zrt. Magyalosi lőterén a Csontos István Emlékversenyt.
A lőtér üzemelésében változások történtek, ezen a napon mutatkozott be a futó-vaddisznó pálya, melyet előszeretettel próbálhatott ki a 102 versenyző.

STIHL Versenysorozat Pilisszentiváni Regionális Elődöntője

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Pilisi Parkerdő Kupa – Fakitermelő verseny, mely második éve csatlakozott a STIHL Országos Fakitermelő Bajnoksághoz.

Ennek a keretében a Pilisi Parkerdő Zrt. és az Andreas STIHL Kft. ismét a szakértelemre és a biztonságra kívánja felhívni a figyelmet. Idén a családok számára is érdekes játékos programokkal készültek, a gyerekek az erdővel, vadállatokkal ismerkedhettek meg.

V4 Vadászati Konferencia Bélmegyeren

Bélmegyeren találkoztak a Visegrádi négyek vadászati érdekképviseleti szervezetei.
A többnapos vadászati konferencián a felek megosztották egymással tapasztalataikat, valamint kifejezték együttműködési szándékukat a vadászat és a vadgazdálkodás területén. Mindezek mellett szó volt a Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállításról is, amelyet 2021-ben hazánk rendez meg. Bélmegyeren került megrendezésre az első V4 Szakmai Vadászati Konferencia május 14 és 16 között.

Premier műsorunkat 2019. június 14-én, pénteken 19:00 órakor láthatják Nézőink a www.hazaivadasz.hu oldalunkon!