Ajánló – 264.adás – HAZAI VADÁSZ – 2019.06.07 péntek este 19:00 óra – HAZAIVADASZ.HU

Délnyugat-Magyarországi Regionális Fakitermelő STIHL Verseny és Családi Nap a Zalaerdő Zrt.-nél / A Jeli Arborétum megnyitó ünnepsége / 52. FITASC Sporting Európa-bajnokság a Vértesi Erdő Zrt. szervezésében

Délnyugat-Magyarországi Regionális Fakitermelő STIHL Verseny és Családi Nap a Zalaerdő Zrt.-nél

A Délnyugat-Magyarországi Regionális Fakitermelő Versenyt 2019. május 11-én a nagykanizsai Csónakázó-tó területén tartották.

A Jeli Arborétum megnyitó ünnepsége

A Jeli Arborétum Európa legnagyobb természetes kertje, kiemelkedő természeti- és nemzeti értékünk Az arborétumot kezelő Szombathelyi Erdészeti Zrt. 2019. május 10-én tartotta meg az arborétum évadnyitó ünnepségét. A rendezvényen szakmai köszöntőt mondott Ruborits Tamás kertészmérnök, kertmegnyitó beszédet mondott V. Németh Zsolt kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztos, a térség országgyűlési képviselője.

 

52. FITASC Sporting Európa-bajnokság a Vértesi Erdő Zrt. szervezésében

Hazánk adott otthont a 2015-ös Európa Bajnokság és a 2017-es Világbajnokság után újra a korongvadász viadalnak. A korábbi galgamácsai helyszín helyett idén a Vértesben szervezték meg a megmérettetést, mely új helyszínként új kihívások elé állította a versenyzőket.

Premier műsorunkat 2019. június 7-én, pénteken 19:00 órakor láthatják Nézőink a www.hazaivadasz.hu oldalunkon!