Interjú Gáborácz István fafaragóval – 2019.02.01.

2019. február 7. és 10. között ismét megnyitja kapuit a FEHOVA, a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb és leghangulatosabb találkozója

Idén az érdeklődők több újdonsággal is találkozhatnak, többek között: Trófeakiállítások: „Kontinensek ritkaságai” – bemutató ritka és különleges vadfajokból a világ minden tájáról, „A Vajdahunyad várának titkai” – újabb rejtett kincsek bújnak elő a múzeumból, I. világháborús hősök: erdészek, vadászok, Dr. Halmágyi-Takács István (a Safari Club International Magyarországi Chapter-ének elnöke) legkedvesebb trófeái, Kiállítás dr. Bertóti István, a hazai vadbiológia első doktorának és neves vadászati szakíró emlékére, Hazai nagyvad trófeák a küzdelem hevében.

A sajtótájékoztatón Bajdik Péter, az Országos Magyar vadászkamara főtitkára, Dr. Dérer István, a MOHOSZ alelnöke, Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója, Szilágyi Balázs, a FeHova kiállításigazgatója és Hernyák Aurél horgász szakértő vett részt.

Premier műsorunkat 2019. február 9-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést február 10-én, vasárnap 03:45 órakor és 07:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu