Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 249.adás – 2019.01.12. – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

Országos Magyar Vadászkamara decemberi küldöttgyűlése / VADÁSZTEA Percek – Kamara Vadászkürt együttes / Nemzeti kincsünk az Erdő: Erdők és csapadék / VI. Jótékonysági vadászat Kápolnásnyéken

 

Still1221_00007Országos Magyar Vadászkamara decemberi küldöttgyűlése

2018. december 18-án a Forster Vadászkastélyban tartotta decemberi küldöttgyűlését az Országos Magyar Vadászkamara. A részletes írásos előterjesztések és meghívók, valamint a Kamara honlapján előzetesen is megjelentetett anyagok alapján négy napirendi pontot tárgyaltak meg a küldöttek: Az Országos Magyar Vadászkamara 2019. évi bevételeinek megosztása a területi szervezetek és az országos központ között, döntés az országos szervezethez kerülő források felhasználásáról.

 

vadászkürtVADÁSZTEA Percek – Kamara Vadászkürt együttes

A 2018-as évben Európa Bajnokságot nyert Kamara Vadászkürt együttes egyik próbájára látogatott el a HAZAI VADÁSZ stábja. A legutóbb tavaly decemberben, a Mátyás templomban orgona kísérettel nagy sikerű koncertet adó, tanult zenészekből és lelkes amatőr kürtösökből álló együttes tagjai a megalakulásuktól eltelt évek alatt végzett kemény munkáról, az elért eredményekről és jövőbeli terveikről beszéltek.

 

NKENemzeti kincsünk az Erdő: Erdők és csapadék

A magyar erdők a klímaváltozás hatásai ellen csak kitűnő génjeikre, egészségükre támaszkodhatnak, amely viszont szoros kapcsolatban áll a kontinentális területen, az utóbbi időben ugyancsak kiszámíthatatlanul érkező csapadékkal.  Ennek a jelentős felismerésnek a tudatában az erdészek átgondolt beavatkozásokkal segítik az erdőket!

 

Still1230_00008VI. Jótékonysági vadászat Kápolnásnyéken

Az eseményt hatodik alkalommal rendezték meg Kápolnásnyéken az Országos Magyar Vadászkamara Fejér Megyei Területi Szervezete szervezésében és az Országos Magyar Vadászati Védegylet közreműködésével. 2013 óta minden év december 27-én, János napján kerül sor a jótékonysági akcióra, amelyen idén 12 megyéből 155-en vettek részt. A vadászok által befizetett összeg körülbelül 3 millió forint, ezzel ebben az esztendőben is a Fejér Megyei Szent György Kórház gyerekosztályát támogatják a szervezők.

Premier műsorunkat 2019. január 12-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést január 13-án, vasárnap 03:45 órakor és 07:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu