III. CACT Vizsla Főverseny – Pomázi Ágoston teljesítménybíró – 2018.10.12-14.

Idén október 12-14. között immáron 3. alkalommal rendezte meg az Országos Magyar Vadászkamara a MEOESZ és a VADEX Mezőföldi Zrt. közreműködésével a CACT Vizsla Főversenyt a Soponyai Ökoturisztikai Központban, ahol a legügyesebb kutyák és gazdáik mérhették össze tudásukat

A soponyai ökocentrumon belül, valamint a Káloz és Sárkeresztúr közti erdős részen egyaránt zajlott a hétvégén megtartott országos CACT vizsla főverseny. Ide azok a vadászkutyák és gazdák jutottak el, amik, akik az adott megye dobogósai voltak. A kétnapos rendezvényen erdőben, mezőn és vízben is meg kellett mutatniuk tudásukat a párosoknak – például egy vérnyomokkal teli csapáson végigmenve, elvezetve a gazdát a megsebesült vadhoz. A vasárnapi etap köszöntőkkel kezdődött, a látogatók pedig nemcsak a versenyt, de fajtabemutatókat (vizsla, agár) is nyomon követhettek.

Premier műsorunkat 2018. november 3-án, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést november 4-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu