Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 237.adás – 2018.10.20. – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

Gímszarvas trófeaszemle és a Tolnai Zöldút bemutatkozása a Gyulaj Zrt.-nél / “Az erdőkért” című konferencia az EGERERDŐ Zrt.-nél / “Ünnepnapok Kaszón”– Gímtrófeaszemle és Családi Nap / Trófeaszemle a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. -nél

Still0928_00009

Gímszarvas trófeaszemle és a Tolnai Zöldút bemutatkozása a Gyulaj Zrt.-nél

A Gyulaj Zrt. szeptember 27-én rendezte meg a legutóbbi bőgésben esett gímbikatrófeák szemléjét.

Still1005_00029

“Az erdőkért” című konferencia az EGERERDŐ Zrt.-nél

Az EGERERDŐ Zrt. “Az erdőkért” című konferenciát szervezett október 4-én  az egri Eszterházy Károly Egyetem Líceum épületében, ahol elismert szakemberek tájékoztatást adtak az erdőt érintő legfontosabb feladatokról, veszélyforrásokról.

A konferencián előadást tartott Dr. Jung László, az EGERERDŐ Zrt. vezérigazgatója “Az erdőgazdálkodás aktuális feladatai, nehézségei” címmel, Dr. Csóka György, az Erdészeti Tudományos Intézet kutatója “A klímaváltozás hazai erdőkre gyakorolt hatásai” címmel és  Dr. Major Mariann hatósági főállatorvos “Aktuális információk az afrikai sertéspestis terjedéséről” címmel.

Still1007_00094

“Ünnepnapok Kaszón”– Gímtrófeaszemle és Családi Nap

Élményekben gazdag napot tölthettek el azok a családok, akik október 6-án ellátogattak a KASZÓ Zrt. vadászházához.

A családi napon a kisvasutazás során betekintést nyerhetnek az erdőgazdálkodás fontosságába, majd az ebédet követően bemutatásra kerülnek az idei gímbika szezon trófeái.

Still1003_00022

Trófeaszemle a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. -nél

2018. október 2-án került megrendezésre a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. trófeaszemléje a Királyszállási Erdészet Alsóperei Vadászházánál.

Premier műsorunkat 2018. október 20-án, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést október 21-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu