Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 235.adás – 2018.10.06. – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

Interjú Dr. Nagy István agrárminiszterrel / Egyedülálló mesekönyv jelent meg a Gemenc Zrt. Rezét gőzöséről /  NIMRÓD Percek: A bérbaltavári rekord gímbika elejtésének története

Still0930_00002Interjú Dr. Nagy István agrárminiszterrel

A magyar erdővagyon megőrzése kiemelten fontos feladata hazánk erdészeinek és vadászainak. Azonban nem lehet közömbös a civilek számára sem. Az erdészeti és vadászati hivatás megismerésére számos program ad lehetőséget. Ezekről kérdeztük Dr. Nagy István agrárminisztert.

 

Still0918_00064Egyedülálló mesekönyv jelent meg a Gemenc Zrt. Rezét gőzöséről

Örömmel és játszva ismerhetik meg a gemenci erdő különleges és egyedi élővilágát azok a gyermekek, akik találkoznak a „Rezét gőzös és a gemenci kisvasút” című mesekönyvvel szeptember 15-én a Gemenci Erdei Vasút Napján, a pörbölyi Ökoturisztikai Központban megtartott országos könyvbemutatón jelent meg a nyilvánosság előtt a „Kispöfögők” mesekönyv-sorozat második kötete.

 

Still0930_00003NIMRÓD Percek: A bérbaltavári rekord bika elejtésének története

Kapitális gímbika került terítékre szeptember 12-én a Bérbaltavári-Nagytilaji Községi Vadásztársaság bérbaltavári területén. Az elmúlt 20 évben nem esett ekkora gímbika ezen a területen, de országos viszonylatban is kiemelkedőnek számít a Bérbaltavárnál elejtett vad trófeasúlya, amely 15,90 kilogramm, ám ez még nem hivatalos adat.

Premier műsorunkat 2018. október 6-án, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést október 7-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu