Műsorajánló – HAZAI VADÁSZ – 233.adás – 2018.09.22 – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

Szeptember 8-án Putnokra várták azokat, akik érdeklődnek a vadászat nemes és szép foglalkozása iránt A főzőcsapatok regisztrálása és a térzene után kezdődött a hivatalos ünnepség. Lovasfogattal érkezett a terítéken levő szarvasbika, huszárok kísérték a menetet, felvonultatták a 19 vadászkamara zászlóit, ezt követte 20 Diana vadászhölgy. A megnyitón dr. Semjén Zsolt, dr. Jámbor László, Kriston Nándor és Putnok polgármestere, Tamás Barnabás mondott beszédet, valamint Leboczki Tibor, a Szlovák Vadászkamara elnöke köszöntötte a jelenlévőket és a külföldi vendégeket.

Az egyik leglátványosabb eleme a napnak, amikor a 15 ifjú vadászt ünnepélyesen felavatták és fogadalmat tettek. Ezután a 2021-es világ­kiállítás logójának a leleplezése következett. Délután solymász-, vadászkutyás, lovasíjász-, állathang- és szarvasbőgés-bemutató várta a látogatókat. Érdekesség az a vadászati és trófeakiállítás, ahol az összes Magyarországon lévő világrekord trófeát megtekinthette a közönség. A kétnapos rendezvény szeptember 7-én Aggteleken kezdődött, ahol megünnepelték az országból, a határokon túlról érkező szakemberek körében az Országos Magyar Vadászkamara húszesztendős jubileumát, amely Mága Zoltán hegedű virtuóz koncertjével zárult a barlang hangversenytermében.

Az Országos Vadásznapról készült műsorunkat 2018. szeptember 22-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést szeptember 27-én, vasárnap 07:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu